május 19.
Ivó, Milán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SÜSS FEL NAP!
Ismét indul a TV2 Csoport „Süss fel nap!” programja!
Jelentkezni október 15. és november 8. között lehet, a beérkező pályázatok közül a program kuratóriuma 10–et választ ki, akiket a médiacsoport egy-egy műsorvezető közreműködésével mutat be aktuális műsoraiban.

suss_fel_nap_billboard.jpgA TV2 Csoport idén is elindítja nagyszabású társadalmi-felelősségvállalási programját, a „Süss fel nap!”-ot.

A kétszeres CSR Best Practice díjas kezdeményezés idén olyan gyerekeket mutat be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén végzett tevékenységükkel példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára.

A TV2 Csoport kötelességének tekinti, hogy kivegye a részét a társadalmi felelősségvállalás feladataiból, elkötelezett a gyermekek védelmét illetően, fontosnak tartja jövőjüket és esélyegyenlőségük biztosítását. Ennek jegyében hívta életre 2013-ban „Süss fel nap!” elnevezésű kezdeményezését, amely két egymást követő évben CSR Best Practice, valamint Arany Aposztróf díjat is nyert.

A sikeres kezdeményezés idén ősszel folytatódik, ezúttal a mindennapok kis hősei kerülnek a középpontba. Azok a gyerekek, akik valami jelentőset tettek azért, hogy jobb legyen a világ. A Süss fel nap! program olyan 18 év alatti gyerekeket mutat be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén végzett tevékenységükkel példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára.


 
Jelentkezni október 15. és november 8. között lehet a www.tv2.hu/sussfelnap oldalon. A beérkező pályázatok közül a program kuratóriuma 10–et választ ki, akiket a médiacsoport egy-egy műsorvezető közreműködésével mutat be aktuális műsoraiban.
A bemutatást követően a nézők szavazással fejezhetik ki szimpátiájukat a TV2 Facebook oldalán, valamint a csatorna saját fejlesztésű TV2 Live applikációján keresztül. Az összes bemutatkozó anyag adásba kerülése után a program kuratóriuma rangsort állít fel, amely a nézői szimpátiaszavazás által kialakított sorrenddel összesítésre kerül. Az összesített sorrend első helyezettje a TV2 Csoport 1.000.000 Ft-os támogatásában részesül.


A kuratórium tagjai:

Yvonne Dederick - a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
Gerendai Károly – a Sziget Fesztivál alapítója, a Sziget Kft ügyvezető igazgatója, a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjének kitüntetettje
Hozleiter Fanny (Mosolyka) – boldogságkutató, Aranykönyv- és Esélyegyenlőségért-díjas író, motivációs előadó
Marsalkó Dávid – a 2004 óta működő, többszörös Fonogram-díjas Halott Pénz zenekar alapító frontembere
Rost Andrea – Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes
Simon Zsolt - a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
Szinetár Dóra – Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő

„Süss fel nap!” – 2015
Keressük a mindennapok kis hőseit!
Azokat a gyerekeket, akik valami igazán jelentőset tettek azért, hogy jobb legyen a világ.
Találjuk meg őket együtt, hogy nem mindennapi hőstetteik a TV2 támogatásával még ismertebbé válhassanak!

2015. október 15. 11:21

Címkék: süss fel nap   Yvonne Dederick   Simon Zsolt   mosolyka   marsalkó dávid   rost andrea   gerendai károly
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG