február 18.
Bernadett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SÜSS FEL NAP!
Süss fel nap! Keressük a mindennapok kis hőseit!
A Süss fel nap! program 2015 őszén olyan - 18 évnél fiatalabb - kis hősöket mutat be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén végzett tevékenységükkel példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára. A pályázat első helyezettje 1 000 000 Ft-os jutalomban részesül.

„TV2 a Jövőért” koncepcióban összefoglalt filozófiája szerint elkötelezett a gyermekek védelmét illetően, fontosnak tartja jövőjüket, esélyegyenlőségük biztosítását, támogatja az egészség- és környezettudatos gondolkodásmódot.
Ezen törekvés kiemelt kezdeményezéseként indította el 2013-ben „Süss fel nap!” programját, mely 2015-ben is folytatódik.

ISMERD MEG A 10 JELÖLTET!

Kiket keresett idén a „Süss fel nap!” program?

A TV2 Csoport társadalmi-felelősségvállalási programja ezúttal a mindennapok kis hőseit keresi. Azokat a gyerekeket, akik valami jelentőset tettek azért, hogy jobb legyen a világ. A Süss fel nap! program 2015 őszén olyan gyerekeket mutatott be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén végzett tevékenységükkel példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára.

A program menete:

A programra a TV2 Csoport jelentkezési felhívását követően a www.tv2.hu/sussfelnap oldalon található regisztrációs űrlapot kitöltésével lehetett jelentkezni.

A beérkező pályázatok közül a program kuratóriuma 10–et választott ki, amelyeket a TV2 Csoport bemutat műsoraiban (Mokka, Aktív, Tények, FEM3 Café). A kiválasztottak egy-egy TV2-es műsorvezető közreműködésével kerültek bemutatásra.

A programban résztvevő gyermekek közzétételét követően a TV2 Facebook oldalán és a TV2 Live applikációban a nézők szavazással fejezhették ki szimpátiájukat. Az összes bemutatkozó anyag adásba kerülése után a program kuratóriuma rangsort állít fel, mely a nézői szimpátiaszavazás által kialakított sorrenddel összesítésre kerül.

A TV2 Csoport „Süss fel nap!” programjában a nézői és kuratóriumi ranglista összesítésének első helyezettje 1.000.000 forint jutalomban részesül.

ELŐZMÉNY: A jelentkezés feltételei:

A pályázatra jelentkező gyermek és szülő adatai, elérhetőségi mellett részletesen le kellett írni, hogy milyen területen nyújt kiemelkedő segítséget a gyermek.
A pályázatot az adott tevékenységet bemutató video anyaggal is meg lehetett erősíteni. Ebben az esetben a video-anyagot a youtube-ra kellett feltöltetni, és annak linkjét kellett feltüntetni az űrlapon.
Csak azok jelentkezését vártuk, akik vállalják a megmérettetést és hozzájárulnak a róluk készült forgatott anyag képernyőn, illetve a TV2 Csoport egyéb felületein történő megjelenéséhez.
A jelentkezés feltétele az, hogy a pályázó gyermek szülői, gondviselői hozzájárulással is rendelkezzék.
Az érvényes pályázat alapfeltétele a hozzájárulások feltöltése a regiszrtációs űrlapon. Az ehhez szükséges formanyomtatvány innen lehetett letölteni.

Jelentkezni október 15-től november 8-ig lehetett.

Kikből áll a Süss fel nap! kuratóriuma?

Yvonne Dederick - a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
Gerendai Károly – a Sziget Fesztivál alapítója, a Sziget Kft ügyvezető igazgatója, a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjének kitüntetettje
Marsalkó Dávid – a 2004 óta működő, többszörös Fonogram-díjas Halott Pénz zenekar alapító frontembere
Hozleiter Fanny - Mosolyka – boldogságkutató, Aranykönyv- és Esélyegyenlőségért-díjas író, motivációs előadó
Rost Andrea – Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő
Simon Zsolt - a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
Szinetár Dóra – Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő

A szavazás időtartama- meghosszabbítva!
2015.11.16-tól 2015.12.14-én 10:00 óráig.

A jelölteket a TV2 november 23-tól bemutatja műsoraiban is.

Részvétel:
A szavazásban azok vehetnek részt, akik csatlakoznak a TV2 Facebook-oldalához ("lájkolják" azt) és letöltik a TV2 Live ingyenes applikációt.

A Süss fel nap! program szavazásának menete:
A beérkező pályázatok közül a program kuratóriuma 10–et választ ki, amelyeket a TV2 bemutat műsoraiban (Mokka, Aktív, Tények). A kiválasztottak egy-egy TV2-es műsorvezető közreműködésével kerülnek bemutatásra.

A programban résztvevő gyermekek bejelentése után a TV2 facebook oldalán valamint a TV2 Live applikáció segítségével a nézők szavazással fejezhetik ki szimpátiájukat. Az összes bemutatkozó anyag adásba kerülése után a program kuratóriuma rangsort állít fel, mely a nézői szimpátiaszavazás által kialakított sorrenddel összesítésre kerül.

A szavazás csak az erre létre hozott https://www.facebook.com/tv2hun/app_179050708951055 url-en és a TV2 Live applikáció „Süss fel nap!” felületen folyik!

Az egyes jelöltekre 24 óránként egyszer lehet szavazni – a Facebook-on a jelölthöz tartozó like-gomb megnyomásával, a TV2 Live applikációban pedig a jelölt fotójára és nevére kattintva majd a „Küldés” gomb megnyomásával.

A Facebook-on szavazó a Facebook-szavazással, a TV2 Live applikáción keresztül szavazó pedig a TV2 Live applikáció-szavazással kapcsolatban reklamációt nem terjeszthet elő, amennyiben a szervező a fentiek szerinti kiírási szabályoknak megfelelően jár el.
A játékkal kapcsolatban információ a facebook.com/tv2hun oldalon található, ügyfélszolgálat:
kozonsegszolgalt@tv2.hu

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a szavazás használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a szavazó kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a szavazás:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Szavazást kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és

A szavazás lebonyolítására használt alkalmazás a Facebooktól független, azzal bármilyen összefüggésbe nem hozható.
A Facebook és a TV2 Live applikáció az adatokat - a Facebook-adatkezelési szabályait betartva - saját szerverén tárolja.

Adataidat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
http://tv2.hu/adatkezelesi-szabalyzat

A Facebook adatok felhasználási elveiről itt találsz bővebb információkat:
http://www.facebook.com/about/privacy

A szavazás szervezője:

TV2 Média Csoport Korlátolt Felelősségű Társaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Adószám: 24802882-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-183200) (a továbbiakban:TV2 Kft., amely a TV2.hu internetes sajtótermék és lekérhető médiaszolgáltatás üzemeltetője és tartalomszolgáltatója, valamint a TV2 médiaszolgáltatás hivatalos Facebook oldalának és a TV2 Live applikációnak is tartalomszolgáltatója

A facebook-szavazás lebonyolításában technikai partnere:

Mile Informatika Kft. (Székhely: 2837 Vértesszőlős Sánc u 2. http://www.mile.hu)
A TV2 Kft. a fenti technikai partnerével együttműködésben „Süss fel nap!” néven (http://apps.facebook.com/suss_fel_nap) szavazást hirdet a TV2 hivatalos Facebook oldalán (http://facebook.com/tv2hun) az oldal felhasználói számára az alábbi feltételekkel.

2015. október 15. 8:58

Címkék: süss fel nap   rost andrea   mosolyka   marsalkó dávid   Simon Zsolt   Yvonne Dederick   gerendai károly   szinetár dóra
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG