február 26.
Edina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SÜSS FEL NAP!
Kiosztották a 2014-es Süss fel nap! díjakat
Ünnepélyes díjkiosztóval lezárult a TV2 2014-es nagyszabású társadalmi felelősségvállalási programja, a Süss fel nap!. A december 17-i záróünnepségen 3 darab 1 millió forintos támogatást adtak át.

A Szamos Gourmet ház különtermében ünnepélyes keretek között átadták a 2014-es Süss fel nap! program díjait. A TV2 társadalmi felelősségvállalási programjának idei célja az volt, hogy megkeresse és bemutassa a jövő lángelméit, a tudomány, a technika, a művészetek és a sport területén kiemelkedő, különlegesen tehetséges, 14 év alatti gyermekeket és a jelentkező gyermek törekvéseit segítő felnőtteket - szakembereket, pedagógusokat, mentorokat. A TV2 októberben indult kezdeményezésére több mint száz pályázat érkezett az ország minden részéről. A beérkező jelentkezések közül a program kuratóriuma 10 pályázót választott ki, hogy a TV2 bemutassa őket műsoraiban.

A program kuratóriuma:
• Yvonne Dederick - a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
• Juhász Árpád - geológus, a Magyar Tudományos Akadémia Ismeretterjesztési Bizottságának tagja, a TV2 munkatársa
• Lajkó Félix - világhírű hegedűművész és zeneszerző
• Polgár Judit – Prima primissima díjas sakkozó, nemzetközi nagymester, kétszeres női sakkolimpiai bajnok, magyar szuperbajnok, a Magyar Tehetség Nagykövete
• Simon Zsolt - a TV2 Csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató
• Somlai-Fischer Ádám - építész, dizájner, a Prezi társ-alapítója, a Magyar Tehetség Nagykövete
• Vizi E. Szilveszter - kétszeres Széchenyi-díjas orvos, farmakológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja

A Süss fel nap! programban bemutatott 10 pályázattal kapcsolatban a nézők a TV2 facebook oldalán leadott szavazataikkal fejezhették ki tetszésüket. Több mint 40 ezer szavazat érkezett. A televíziós bemutatás után a program kuratóriuma újra rangsorolt, amely a nézői szimpátiaszavazáson kialakított sorrenddel került összesítésre.

A december 17-i záróünnepségen a nézői szavazatok és a kuratórium összesített rangsora alapján 3 darab 1 millió forintos támogatás került kiosztásra. A TV2 támogatását elnyerő pályázók:

• Karácsonyi Kata sakkozó
• Pindur Cintia és Gál Krisztián versenytáncosok
• Sebők Aida regényíró

A TV2 gratulál a program résztvevőinek és a nyerteseknek! A Süss fel nap! program 2015-ben is folytatódik.

2014. december 17. 16:14

Címkék: süss fel nap

MŰSORÚJSÁG