január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SÜSS FEL NAP!
Süss fel nap!: Pachmann Péter írja az ajánlót pártfogoltja könyvéhez
A Mokka műsorvezetője a tizenkét éves Sebők Aidát pártfogolja, aki fiatal kora ellenére már megírta élete első regényét, melynek címe Pont Mint Te.

Aida elárulta, fél év alatt írta meg a könyvét, mely a körülötte lévő világról és hozzá hasonló gyerekekről szól. Pahmann Péter örül annak, hogy vannak még olyan fiatalok, akik nem számítógépes játékokon nőnek fel. A műsorvezető szerint, Aida különösen jó példát mutathat kortársainak, mert sokkal érettebben gondolkozik mint egy tizenkét éves. A fiatal írótehetség azért jelentkezett a Süss fel nap! programba, hogy előteremtse a megfelelő anyagi hátteret könyve kiadatásához, melyhez Pachmann Péter írja majd az ajánlót.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

2014. december 12. 12:22

Címkék: könyv   pachmann péter   süss fel nap   tehetségMŰSORÚJSÁG