július 4.
Ulrik

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SÜSS FEL NAP!
Süss fel nap!: Demcsák Zsuzsa sakkbajnok kislányért kampányol
Demcsák Zsuzsa pártfogoltja a Süss fel nap! programban Karácsonyi Kata, aki ötéves kora óta sakkozik, azt mondja nem tudja megunni a játékot.

FEM3 Café minden délelőtt 9:20-től a FEM3-on! A beszélgetéseket ITT nézheted újra!

Kata napi 2-3 órát minimum edz, de van hogy 6 órát is gyakorol, hiszen szinte minden héten versenye van. Legfőbb vágya, hogy Polgár Judit nyomdokaiba lépjen. Demcsák Zsuzsa elmondta, Katának három testvére van, közülük csak a legkisebb nem sakkozik még. A műsorvezető arról is mesélt, az ő fia is versenyszerűen sakkozik, őt például már könnyedén megveri...
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 

2014. december 1. 10:51

Címkék: demcsák zsuzsa   sakk   süss fel nap

MŰSORÚJSÁG