október 1.
Malvin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Megújult zsűrivel tér vissza a Sztárban Sztár
Augusztus 30-án, vasárnap a Tények után, 18:50-kor vadonatúj évaddal jön az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár.

A TV2 népszerű showműsorában ismét tizenkét híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb zenei legenda bőrébe bújva bizonyítsa tehetségét. A Magyarország legsokoldalúbb előadója cím megszerzéséhez azonban nem csupán a közönséget, de a zsűrit is le kell nyűgözniük. Az ítészek között ezúttal Köllő Babett mellett Bereczki Zoltán, Kökény Attila és Papp Szabi foglal majd helyet.
Hamarosan pedig az is kiderül, kik azok az ismert előadók, akik látványos produkcióikkal elvarázsolják majd a színpadot.

Bereczki Zoli örül, hogy ismét a Sztárban Sztár zsűriszékében foglalhat helyet. Az ítészek között elképesztő a kémia, így fergeteges hangulatra lehet számítani.

Köllő Babett alig hiszi el, hogy zsűriként vehet részt a műsorban és alig győzi kivárni, hogy elkezdődjenek az élő show-k.

Papp Szabi már harmadjára tér vissza a Sztárban Sztár zsűriszékébe és ahogyan eddig is, most is izgatottan várja már az élő adásokat.

Kökény Attila elhatározta, nem szeretne kemény zsűritag lenni, az ítész célja, hogy jól szórakozzon az élő show-k alkalmával.

Neked megvan már a meghívód az ország házibulijába? Sztárban Sztár új évad augusztus 30-tól vasárnaponként 18.50-kor

 

2020. augusztus 4. 12:17

Címkék: sztárban sztárMŰSORÚJSÁG