március 28.
Gedeon, Johanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Spíler Extra a Telenornál

A Telenor és a TV2 Média Csoport megállapodásának köszönhetően február 25-től mobiloperátorként az elsők között kínálja a Telenor a sporttartalmak széles választékát nyújtó Spíler Extrát.

Ugyanezen a naptól a Spíler2 HD csatorna is elérhető a Telenornál a MyTV Plus és Max csomagokban, ahol a kiemelkedő nemzetközi focibajnokságok mellett számos szórakoztató docu-reality sorozat is helyet kapott.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább bővül a TV2 Csoport csatornaportfóliója a Telenornál. Így még több nemzetközi foci rajongó élvezheti a kínálatunkban látható mérkőzéseket. Az ő szórakoztatásuk válik teljessebbé és kényelmesebbé a Spíler Extra digitális szolgáltatásunk szélesebb körű elérhetőségével”
– mondta el Bodócsi Erika, a TV2 Csoport Tartalomterjesztési igazgatója.

Az új csatorna mellett Magyarországon a Telenor az elsők között kezdi terjeszteni országos lefedettséggel a Spíler Extra applikációt. Az alkalmazásban a Spíler 1 TV és Spíler 2 TV csatorna La Liga, Premier League, FA-Kupa és számos UEFA Bajnokok Ligája mérkőzései érhetők el a SEHA Liga mellett. Ez nemcsak az élő csatornán elérhető meccseket jelenti; a párhuzamosan zajló mérkőzések esetén akár további 3 találkozó élőben vagy csúsztatott élőben is nézhető televízión, mobilon, tableten vagy laptopon HD-ben. Ezenfelül kizárólag a Spíler Extra-ra történő előfizetéssel követhető a La Liga TV teljes adása eredeti nyelven.

„2016-ban a Telenor indította el elsőként a mobilszolgáltatók közül a Spíler1-et a MyTV-n. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a folyamatosan bővülő kínálatunkat egy újabb sportcsatornával gazdagíthatjuk. A MyTV-vel így a kihagyhatatlan meccseket bárhol, bármikor, akár egy nyaralás alatt hazai előfizetőként az EU-ban is, mobilon, tableten vagy akár tévén (AndroidTV box-szal vagy, Apple TV-vel) is lehet követni” – mondta el Birck Balázs, a Telenor Magyarország otthoni szolgáltatások üzletág-igazgatója.

További információ az előfizetési díjakról, valamint a szolgáltatással kapcsolatban: mytv.telenor.hu

spilerextra.png

2020. február 28. 16:46

Címkék: sajtóközlemény   spíler tv   spíler extra

MŰSORÚJSÁG