április 1.
Hugó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Kiderültek a vasárnap esti szuperprodukció szereplői
Már csak egy nap és kezdődik a Nicsak, kivagyok? – a rejtélyek színpada a TV2-n. A szereplőkre már az adás előtt fény derült.

Hónapok óta közel 150 fős stáb dolgozik az előkészületeken, hogy vasárnap este végre színpadra léphessen az a négy titokzatos szereplő, akik jelmezbe bújva adják elő produkciójukat a TV2 legújabb élő showjában.

Péntek este Tilla kivételesen megmutatta, hogy melyik négy maszk fog elsőként versenyezni.

Vajon kit rejt a Bagoly, az Octopuszi, az Asztronauta és a Szőrmók jelmez?

EVA_2160.jpg

EVA_3007.jpg

EVA_3133.jpg

De vajon mennyi munka, titokzatos tervezés áll a látványos maszkok mögött? Kik találták ki a különleges jelmezeket, és mi mindenre kellett figyelniük a készítőknek? A Tények riportjából az is kiderül:

A jelmezkészítők titkai

Ahogy azt Tilla a TV2 sajtóeseményén elmondta: a Nicsak, kivagyok? minden adásában 4 új maszk mutatkozik be, a szereplők 3 körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni a két sztárcsapatnak: egyik oldalon Majka, Judy, Hajós András, a másikon Ganxsta Zolee, Ábel Anita és Kajdi Csaba. Minden adásban 3 teljesen különböző előadással készülnek a szereplők, de nem mindegyikük adhatja elő minden produkcióját, ugyanis a két sztárcsapat a nézőkkel közösen körönként egyvalakit lelepleznek. Mivel az adás élő, a nézők szavazatai döntenek. A két sztárcsapat tippjére kell majd a nézőknek szavazni a TV2 Live applikációban. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akire a legtöbb szavazat érkezett. Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta.

És hogy kik bújnak meg a maszk mögött? Színészek, énekesek, sportolók, műsorvezetők egyaránt. Egy biztos: Tilla szerint óriási döbbenet vár mindazokra, akik figyelik majd a műsort.

Nagyon nagy nevekkel készülünk a Nicsak, ki vagyok? showjára

És hogy mi lesz azokkal a maszkokkal, amelyeket nem sikerül leleplezni? Ők új lehetőséget kapnak, a szuperdöntőben újra színpadra lépnek.

A TV2 online platformjain további érdekességeket tudhatnak meg a műsorról:
TV2.hu
Facebook
Instagram

Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada minden vasárnap 18.50-kor élőben a TV2 műsorán

2020. február 15. 10:39

Címkék: sajtóközlemény

MŰSORÚJSÁG