január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Napokon belül elkezdődik a Fuss család, fuss! forgatása
Napokon belül elkezdődik a TV2 Fuss család, fuss! című produkciójának forgatása. A Palik László műsorvezetésével készülő sport-realityben négy fős családok küzdenek meg a legfittebb család címért és a vele járó 10 millió forintos fődíjért.

A Palik László műsorvezetésével készülő nagyszabású produkcióban négy fős családok küzdenek meg a legfittebb család címért és a vele járó 10 millió forintos fődíjért. A sport és a reality elemek együttesen adják a műsor struktúráját, amely harmonikusan megfér egymás mellett. A néző bepillantást nyerhet, hogy hogyan élnek, milyen fizikai és lelki kihívásokkal küzdenek azok, akik tartós teljesítménykényszer alatt vannak. Ezentúl pedig a családok magánélete, személyes konfliktusai sem maradnak titokban, ami még izgalmasabbá teszi a formátumot, amely rövidesen képernyőre kerül.

„Az Exatlon Hungary sikere után a TV2 egy vadonatúj sport-realityt tűz műsorára az őszi szezonban. Az eredeti Fittest Family egy heti formátum, amelyből komoly fejlesztő munka eredményeként született meg a Fuss család, fuss! napi műsora. Reméljük, hogy elődjéhez hasonlóan gyorsan a nézők kedvencévé válik” – tette hozzá Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója

A sport-reality Budapesttől 50 km-re forog, egy nagyjából 11 hektáros területen, közel 140 fős stáb dolgozik a produkción. Az akadálypályák felépítéséhez 4 tonnányi vasat és 2000 négyzetméter táblás burkolatot használtak fel.

EVA_9874.jpg

EVA_9866.jpg

EVA_9678.jpg

EVA_9913.jpg

Fcsf_Logo_3D.jpg

2019. augusztus 2. 11:12

Címkék: fuss család fuss   palik lászló   sajtóközleményhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG