augusztus 8.
László

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Nemzetközi díjat nyert a MasterChef VIP promo videójával a TV2
A világ egyik legrangosabb marketing kampányokat díjazó eseményén, a Promax Global Exellence-en csütörtök este Bronz díjat nyert Los Angeles-ben a TV2. A csatorna történetében először kapott jelölést, a MasterChef VIP promo filmje a Nem Fikciós Program Kampány kategóriában versenyzett, és hatalmas magyar sikerként díjazott lett.

Június 6-án Los Angelesben adták át a világ egyik legrangosabb marketing kampányokat díjazó eseményének, a Promax Global Exellence-nek elismeréseit. Az idei versenyben a TV2 is jelöltként szerepelt – történetében először – a Nem Fikciós Program Kampányok kategóriájában. A MasterChef VIP promo filmje másik kilenc alkotással szállt versenybe, s végül hatalmas magyar sikerként Bronz díjat nyert. A mű alkotója Pistár László, a TV2 Csoport promo vezetője és Steven Lővy promo producer.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert hosszú évek óta magas színvonalon készítik a TV2 Csoport promócióit. A világ egyik legrangosabb eseményén díjat nyerni pedig fantasztikus eredmény. Gratulálok mindenkinek, akik a díjnyertes alkotás elkészítésében részt vettek.” – mondta Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója.

2019. június 7. 16:09

Címkék: sajtóközlemény

MŰSORÚJSÁG