január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Véget ért Szekeres Nóra extrém alaszkai kalandja
A világ leghíresebb kutyaszánversenyének útvonalát követte a Szalay Balázs vezette Iditarod Expedíció, amelyen a TV2 csinos műsorvezetőnője, Szekeres Nóra is részt vett. Balázsék számára véget ért a kaland, de rengeteg pozitív hozadéka volt az expedíciónak.

Szekeres Nóra magabiztosan vágott neki az útnak, habár tudta, sokszor nem csak a fáradtsággal, hanem az extrém hideggel is kell majd dacolniuk a csapattal, de bízott Szalay Balázs rutinosságában, aki nem először vágott neki az útnak.
Nóráék az expedíció során számtalan élménnyel gazdagodtak, habár az alaszkai Iditarod közel 1700 kilométeres távjának csupán egy szakaszán haladtak végig. Elképesztő élményeket éltek át, rengeteg gyönyörű látnivaló kísérte útjukat.

nóra.jpg

Az expedíció végére az időjárás azonban közbeszólt, Nóráék képtelenek voltak átrepülni egy hegyen, így nem tudták utolérni a világ leghíresebb kutyaszánversenyének mezőnyét. Azonban ekkor sem csüggedtek el, az élet pedig igazi csodákkal kárpótolta őket a kellemetlenségért. Az időjárás miatt kimaradt találkozó helyett egy lélegzetelállító gleccsert néztek meg, és többször is találkoztak rénszarvascsordákkal.

gle.jpg
Mindezek után egy 160 kilométeres út várt rájuk hómobilokkal vissza a kiindulási pontig, amely szintén nem telt el zökkenőmentesen. Már rögtön kezdésnek erős havazásban indultak útnak, majd az egyik hómobilnak tönkrement az akkumlátora, így azt vontatni kellett a célállomásig.
Nóráék az expedíció végeztével úgy érzik, a küldetésük teljes mértékben elérte a célját, számtalan élménnyel gazdagodtak az út során.

nórika.jpg
Az idei verseny beszámolóit, kulisszatitkait, és Nóráék kalandjait március 23-án és 30-án 11:20-tól láthatják majd a nézők – Iditarod 2019, a világ legkeményebb kutyaszánversenye Alaszkában és Iditarod 2019, Hószánnal a vadonban címmel a SuperTV2-ön.
Ezt megelőzően március 16-án 10:55-től pedig felvezetésként képernyőre kerül a tavalyi verseny visszatekintő beszámolója is a SuperTV2-ön.

2019. március 8. 17:16

Címkék: sajtóközlemény   szekeres nóra   kutyaszán   alaszkaMŰSORÚJSÁG