augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Ördög Nóra vezeti az Oscar-gála közvetítést
Épphogy elstartol február 17-én a Moziverzum, néhány nappal később óriási meglepetés várja a nézőket a képernyők előtt. Idén a TV2 Csoport prémium filmcsatornája hozza el a hazai filmrajongóknak az Oscar-gálát, az élő közvetítés háziasszonya Ördög Nóra lesz. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatjuk végig, de a vörösszőnyeges bejelentkezés már 00:30-tól kezdetét veszi.

Már nem kell sokáig izgulni, hamarosan kiderül, mely színészeknek és filmes alkotásoknak ítéli oda az Akadémia bizottsága 2019-ben az Oscar szobrokat. Itthon a vörösszőnyeges bevonulással egyidőben indul az élő közvetítés a Moziverzumon. A műsor ideje alatt folyamatosan érkeznek majd a stúdióba Ördög Nórához a vendégek. Így például Balázs Ádám, a Testről és lélekről – a film tavasszal a TV2 Csoport műsorán is látható lesz ¬– és az Oscar-díjas Mindenki című filmek zeneszerzője; Borbély Alexandra színésznő; Árpa Attila színész, rendező, producer, forgatókönyvíró; Tóth Barnabás, a Susotázs című film rendezője és Sármán Nóra divattervező is. A stúdióban az Oscar-gála hazai szakértője Dudás Viktor lesz.

A különleges estére a Moziverzum egy egész héten át segíti a ráhangolódást – február 18-tól jön az Oscar-díjas filmek hete. Többek között olyan mozikból válogathatnak a nézők, mint például a Forrest Gump, a Gettómilliomos, a Spotlight: Egy nyomozás részletei vagy a Kémek hídja. A családi filmek közül pedig érkezik a Shrek, az Egyiptom hercege, az E.T. - A földönkívüli és további közönségkedvencek. Az Oscar díjas filmek mellett, az animáció szerelmeseinek is kedveskedik a csatorna, szombaton és vasárnap az Így neveld a sárkányodat 1. és 2. része lesz látható.

Február 17-én reggel 08:00-tól útjára indul a Jocky TV is. A klasszikus sorozatok kedvelői már az első héten olyan nagy kedvencekből válogathatnak, mint a Dallas, az Álomhajó, a Hegyi doktor- újra rendel, A Klinika, Walker a texasi kopó, a Kastélyszálló vagy a Brown atya, a Mennyei kötelék és a Te szent ég! című sorozatok első epizódjai.

A Jocky TV és a Moziverzum február 17-től többek között az alábbi televíziós szolgáltatók kínálatában érhető el:

· a Telekom Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi csomagjaiban a 162-es, illetve 169-es csatornahelyeken és a TVGO-n is

· a UPC Magyarországnál az 57-es és 55-ös csatornahelyeken. A Jocky TV a Bronz és Gold csomagokban, illetve a TV Comfort és TV Prémium csomagokban, míg a Moziverzum a TV Prémium csomagban, ugyanakkor az első hónapban a TV Gold csomaggal rendelkezők számára is látható lesz

· a UPC Direct műholdas kínálatában – a Jocky TV-t a 44-es csatornahelyen találja meg minden Medium SD, Medium HD és Plus HD előfizető, míg a Moziverzum-ot a 46-os csatornahelyen érik el a Plus HD előfizetők

· a DIGI és az Invitel hálózatain

· a Vidanet Zrt. Digitális Családi csomagjában

· a TARR Kft. digitálisan lefedett hálózatán – a Moziverzum az Extra csomagban az 52-es programhelyen, a Jocky TV pedig a Platina mix és a Filmkalauz csomagokban a 64-es programhelyen.

Oscar-gála 2019 – a vörösszőnyeges bevonulás és a díjkiosztó közvetítése élőben február 24-én, vasárnap éjjel 00:30-tól Ördög Nórával, a Moziverzumon!

2019. február 15. 11:15

Címkék: sajtóközlemény

MŰSORÚJSÁG