október 14.
Helén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Kimaxolja a romantikát Valentin-napon a TV2 Csoport
Aki a gyertyafényes vacsorán, a bonbonokon és rózsaszirmokon túl igazán meghitt pillanatokra vágyik, február 14-én este érdemes a TV2 Csoport csatornáira kapcsolnia. A legnépszerűbb romantikus filmek várják majd a nézőket, olyan igazi nagyágyúkkal, mint Drew Barrymore, Anne Hathaway, Adam Sandler és Hugh Grant.

Itthon is évek óta hagyomány, hogy Bálint-napon meghitten ünnepelnek a szerelmesek. Ebből az alkalomból TV2, a Prime, a SuperTV2 és a Zenebutik is izgalmas műsorkínálattal és elmaradhatatlan romantikus klasszikusokkal kedveskedik a nézőknek.

19 órakor Drew Barrymore (Lucy) és Adam Sandler (Henry) főszereplésével érkezik Az 50 első randi a Prime-on. A Hawaii-szigeteken játszódó romantikus vígjátékban Henry minden egyes nap meghódítja a bájos Lucyt, akinek egy autóbalesetben megsérült a rövid távú memóriája, így semmire nem emlékszik, ami előző nap történt vele.

21 órától az Igazából szerelem című filmet nézhetik újra a már klasszikusnak számító történet rajongói a SuperTV2-n. A 15 éve bemutatott közönségkedvenc a britek legnépszerűbb színészeit vonultatja fel. Legyen szó Hugh Grantről, Emma Thompsonról, Colin Firth-ről, vagy éppen Keira Knightley-ról, aki csaupán 18 éves volt, amikor debütált a népszerű mozifilmben.

22.35-től a Csak szexre kellesz című vígjátékkal folytatódnak a gyengéd pillanatok a TV2 műsorán. Emma (Natalie Portman) és Adam (Ashton Kutcher) kockára teszik barátságukat, és kipróbálják milyen az érzelem nélküli szex. Csak azzal nem számolnak, mi történik, ha egyikük többet érez.

A színes filmkínálat mellett a Zenebutik tematikus nappal várja a zene szerelmeseit: február 14-én debütál a Szatmári Vigadó című új műsor a 19.50-kor, amelyben az erdélyi énekesek mellett hazai sztárok is fellépnek. Egész nap a szerelmes daloké lesz a főszerep: így 18.50-tól a Zeneexpressz, 17.20-tól a Dáridó, és 18.20-től a Dobban a szív című produkció is romantikus dalokkal jelentkezik. 20.50-től Az élet dala című filmet láthatják a nézők Anne Hathaway főszereplésével, aki ezúttal Franny bőrébe bújva nem mindennapi szerelembe esik.

Romantikus vígjátékok valentin napon a TV2, SuperTV2 és a Prime műsorán!

50fdt_stl_11_h.jpg

SongOne_KeyArt.jpg

2019. február 13. 12:49

Címkék: sajtóközlemény   közleményhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG