október 1.
Malvin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Hazai sikerfilmek vasárnap esténként a TV2 műsorán
Hazai sikerfilmeket tűz műsorára a TV2 vasárnaponként. Nem sokkal a mozibemutató után olyan nagysikerű magyar mozikat hoz el a TV2 Csoport a tévénézők otthonába, mint a Valami Amerika 3, a PappaPia, valamint A Viszkis.

blob_dj5g.jpg

A februári mozibemutató után alig fél évvel szeptember 23-án vasárnap 18.55-től a Valami Amerika 1-2. folytatását, a Valami Amerika 3-at láthatják a nézők. Tamás (Pindroch Csaba), Ákos (Szabó Győző) és András (Hujber Ferenc), a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek (Szervét Tibor) köszönhetően. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Persze Eszter (Ónodi Eszter) és Timi (Oroszlán Szonja) is beleveti magát a nyomozásba.. Herendi Gábor rendező ismét jól megnevetteti a nézőket.

5 (1).jpg

Szeptember utolsó vasárnapja zenés vígjátékot ígér: a PappaPia című romantikus filmet egy éve láthatta a mozikban a magyar közönség Csupó Gábor rendezésében. A Szabó Kimmel Tamás, Ostorházi Bernadett, Stohl András, Nagy Feró és Reviczky Gábor főszereplésével készült film egy csónakház megmentéséről szól, amely régi és új barátságokat hoz össze. A régi nagy slágerek újra hangszerelve csendülnek fel a romantikus vígjátékban, amelynek zenéjét Rakonczai Viktor és Kozma Katalin szerezték.

viszki-770x470.png

A Viszkis című magyar akciófilmet Antal Nimród rendezte, és 2017-ben mutatták be. Most végre október 7-én mindenki megnézheti 18.55-től a TV2 műsorán. Ambrus Attilát, a „Viszkis rablót” Szalay Bence játssza, míg a nyomában lihegő makacs nyomozót Schneider Zoltán alakítja. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával... További főszereplők: Móga Piroska és Klem Viktor.

2018. szeptember 21. 15:02

Címkék: sajtóközlemény   a viszkis   pappa pia   valami amerika 3MŰSORÚJSÁG