április 9.
Erhard

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Premierfilmek a TV2 őszi kínálatában
2018 őszén a nagyszabású szórakoztató műsorok mellett a Filmverzumban jobbnál jobb országos premierfilmek várják a TV2 nézőit. Érkezik a Minyonok, a Gru2, a Jurassic World és számos más nagysikerű mozi.

Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Zac Efron, Vin Diesel, Jeff Goldblum és Liam Hemsworth, dínók és minyonok – mások mellett ők is feltűnnek ősszel a TV2 műsorkínálatában. A nagyszabású programinvesztíció részeként az elmúlt évek mozisikerei a TV2 képernyőjén debütálnak majd országos televíziós premierként, az új, Filmverzum nagyfilmes brand égisze alatt. A műfajok sokszínűségének köszönhetően minden filmimádó megtalálhatja a maga kedvencét, legyen szó családi moziról, akciófilmről, vagy vígjátékról.

A premierek sorát a Minyonok nyitják, szeptember 2-án, a Tények után. A világhódító kis sárga figurák 2015-ben a mozivásznon is bemutatkoztak és most megérkeznek a TV2 képernyőjére, hogy az egész családot szórakoztassák. Az animációs filmek kínálatában található még a Gru2 is. 2015-ben hatalmas sikerrel tértek vissza a filmvászonra a Jurassic World őslényei, a film tévés premierje pedig szintén a TV2-n látható majd. Akciófilmekből sem lesz hiány ősszel, a Halálos iramban sorozat 6. és 7. részét vetíti majd a csatorna és jó hír a Vin Diesel rajongóknak, hogy kedvencük nemcsak ebben a két filmben, hanem az xXx: Újra akcióban is látható lesz a TV2-n. A Feledés Morgan Freemannel és Tom Cruise-zal, valamint A függetlenség napja: Feltámadás Jeff Goldblum és Liam Hemsworth főszereplésével az sci-fi akciófilmek kínálatát színesíti. Természetesen a vígjátékok sem maradhatnak ki a kínálatból, érkezik Zac Efronnal és Lisa Kudrow-val a Rossz szomszédság, valamint az Oscar-díjas Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Salma Hayek és Ryan Reynolds nevével fémjelzett Sokkal több, mint testőr.

2018. augusztus 31. 10:30

Címkék: filmverzum   sajtóközlemény

MŰSORÚJSÁG