május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Piaci rést pótló, egyedi megoldással jelentkezik a Prospecto.hu (x)
A Prospecto.hu egy olyan weboldal és mobil alkalmazás kombinációja, aminek a segítségével a fogyasztók könnyen tájékozódhatnak a kiskereskedelmi értékesítéssel foglalkozó cégek összes ajánlatáról. A platform összegyűjti és különböző kategóriába rendezi (pl. szupermarketek, elektronika, bútor, otthon és kert, kozmetikumok, sport, online üzletek) a kiskereskedelmi értékesítéssel foglalkozó cégek ajánlatát, reklámanyagát, pénzt és idő takarítva meg ezáltal a felhasználók számára.

A fogyasztók bármikor böngészhetnek a különféle ajánlatok között, rákereshetnek termékekre, vásárlási listákat állíthatnak össze, és megtervezhetik a bevásárlásaikat. Mivel a reklámanyagok kattinthatók is lehetnek, a fogyasztók közvetlenül fel tudják keresni a partner online üzletet és meg tudják vásárolni az adott terméket.

A mobilalkalmazás egyik legfontosabb jellemzője, hogy tartózkodási hely alapján működik, ezért csak azokat az üzleteket jeleníti meg a felhasználóknak, amelyek a tartózkodási helyük közelében találhatók. A felhasználók a push értesítések funkciót engedélyezve azonnal értesülhetnek arról, ha valamilyen akció, vagy speciális ajánlat érhető el az általuk preferált üzletek, illetve a kedvenc márkáik esetében. Ennek köszönhetően a fogyasztók például olyankor is fantasztikus ajánlatokat kaphatnak a kedvenc márkájuktól, amikor éppen egy szupermarketben sétálnak.

prp.png

A márkák és a kiskereskedelmi értékesítéssel foglalkozó cégek szempontjából a Prospecto.hu egy új, innovatív marketing csatorna, amely révén akár vásárlás közben is elérhetik a potenciális fogyasztókat.

A Prospecto.hu egyedi platfromjával alternatív megoldást kínál a ”klasszikus” papíralapú szórólapok és reklámanyagok terjesztésére. Ráadásul mindezt költséghatákonyan teszi, hiszen a platform kizárólag akkor számít fel díjat, amikor a felhasználók megnyitják és megnézik a közzétett ajánlatokat, illetve azon kattintások esetében, amelyek révén a felhasználók felkeresik az adott kereskedő online webáruházát.

A TV2-vel kötött partnerségi megállapodás folyamatos média jelenlétet biztosít a Prospecto számára, aminek köszönhetően a platform a magyarországi felhasználók körében rövid időn belül rendkívül népszerűvé fog válni. A cég egyik első fő partnere, amely meglátta a Prospecto.hu-ban rejlő lehetőségeket, Magyarország egyik piacvezető online áruháza, az Extreme Digital.

Az alkalmazás jelenleg csak Androidos eszközökön érhető el, de hamarosan megjelenik az iOS készülékekkel kompatibilis verziója is.

https://prospecto.hu/budapest

2018. augusztus 21. 13:29

Címkék: prospecto
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG