április 6.
Vilmos, Bíborka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Túl nagy falat A Falnak A Piramis
Februárban, teljes napon továbbra is a TV2 a legnézettebb csatorna a teljes lakosság körében. A Piramis magabiztosan piacvezető ebben a korcsoportban, műsorsávjában az év második hónapjában is a TV2 minden alkalommal nézettebb volt az RTL Klubnál.

Őrzi piacvezető pozícióját a TV2 a teljes lakosságban, az egész napos nézettségi adatok alapján. A vizsgált korcsoportban és idősávban ez az egyetlen csatorna, aminek 10% feletti a közönségaránya (10,3%), ezzel az ország legnézettebb tévéje februárban. A tavalyi év azonos időszakához képest 16%-os növekedés jellemzi a TV2 Csoportot, ami 18-59-ben 18%, a 18-49 évesek körében pedig a legmagasabb, 19%. A TV2 zászlóshajója továbbra is A Piramis, ami februárban is az ország legnézettebb, hétköznapi, saját gyártású műsora volt, adásonként átlagosan 18,3%-os közönségaránnyal és 793 ezer nézővel a 4 évesnél idősebbek körében. A Fal február 5-i indulása sem okozott törést a Stohl András vezette gameshow nézettségében. A közös idősávjukban a teljes lakosságban a hónap folyamán tizenhatszor nyert az IKO Műsorgyártó által készített Piramis és csupán kétszer Balázs műsora.

EVA_4069.jpg

Továbbra sincs konkurenciája a Mokkának. A TV2 infotainment műsorának átlagos februári közönségaránya a teljes lakosságban 20,3%, átlagosan közel 190 ezren kíváncsiak reggelente a Mokka beszélgetéseire.

_BBF8683.jpg

A kábelcsatornák növekedése is figyelemre méltó, a tavalyi év februárjához képest a kábelcsatornák kiemelkedő, 36%-os növekedést értek el mind a teljes lakosságban, mind a 18-49-es célcsoportban, míg 18-59-ben 34%-os a fejlődés. Utóbbi célcsoportban legnagyobb mértékben az Izaura TV-nek sikerült javítani az eredményén, a telenovella csatorna 233%-os közönségarány növekedéssel büszkélkedhet, de a Spíler TV 68%-os eredményjavulása is figyelemre méltó. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a LiChi TV kerül, 65%-os növekedésével 18-59-ben.

Marimar - minden hétköznap este az Izaura TV műsorán!

Eduardo Capetillo y Thalia 10.jpg

2018. második hónapjában a Prime csatorna a legnézettebb hét csatorna közé került a 18-59-es célcsoportban 2,5%-os, kiemelkedő, egésznapos közönségarányával. A SuperTV2-höz kapcsolódik a hónap legnézettebb kábelműsora is, a Sztárban Sztár +1 kicsi fináléját február 4-én több, mint 660 ezren nézték, ami a teljes lakosságban 14,4%-os közönségarányt jelent.

A csatorna napi sorozata, a Jóban Rosszban is jól teljesít: napközbeni premier epizódjainak közönségaránya a teljes lakosságban kiemelkedő, 17,2%, a nézőszáma pedig több, mint 250 ezer fő!

A TV2-n a tavasz folyamán számos új, saját gyártású műsor indul és folytatódnak A Piramis felvételei, Stohl András műsorvezetésével.

Forrás: Nielsen Közönségmérés, valósidejű nézettségi adatok

2018. március 2. 14:35

Címkék: sajtóközlemény   izaura tv   prime   sztárban sztár meg 1 kicsi   a piramis   lichi tv   spíler tv   supertv2   jóban rosszban

MŰSORÚJSÁG