július 13.
Jenő

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Új török sorozat a TV2 műsorán
A közönségkedvenc Fatmagül után ma újabb népszerű török sorozat érkezik a TV2-re. Hétköznap délutánonként a Kuzey Güney férfi sztárjával, valamint a Piszkos pénz, tiszta szerelem női főszereplőjével indul a Bosszú vagy szerelem.

Az új sorozat főhőse az a Kivanc Tatlitug, akit a TV2 nézői már jól ismernek a Kuzey Güney: Tűz és víz című sorozatból, mint Kuzey, partnere pedig Törökország egyik legnépszerűbb színésznője, Tuba Büyüküstün, akit az Izaura TV-n jelenleg is futó Piszkos pénz, tiszta szerelemben láthatnak. Ezúttal olyan szerelmespárt alakítanak, akiknek a családjaik ősi ellenségek.

A dél-amerikai telenovelláknak méltó versenytársai lettek mostanra a török sorozatok, a TV2 Csoport igyekszik folyamatosan a legújabb szériákat elhozni a magyar nézőknek. A Fatmagül átlagosan félmillió nézőt ültetett a képernyők elé, ezzel idősávjában a TV2 megszerezte a piacvezető helyet. Mától egy hasonlóan fordulatos történetet követhetnek a romantikus sorozatok kedvelői.

A sztori röviden: Tahsin a Korludag család feje, a vagyona és a nagy társadalmi befolyása miatt mindenki tiszteli, és retteg is tőle. Két gyermeke van: fia, Korhan nagy csalódás az apja számára, míg lánya, az okos és szép Sühan, a büszkesége. Korhan feleségének nem sikerül teherbe esnie, ami feszültséget kelt a családban, Korhanék félnek, hogy Sühan örökli majd a Korludag vagyont. Ezért Korhan felesége elhatározza, hogy megöleti Sühant.. Eközben egy rejtélyes idegen tér vissza az Isztambul melletti kisvárosba, és egy nőt vesz észre, aki képtelen fékezni megvadult lovát. A férfi azonnal a segítségére siet, és hamar megtudja, hogy a csinos nő nem más, mint Sühan, Korludağ lánya. Úgy érzi végre méltó bosszút állhat a nagyhatalmú férfin az apja haláláért. Vajon Cesurt megállítja a szerelem és lemond a bosszúról?

A török sorozat képi világa látványos és modern, ahogy a jelmezek is. Érdekesség, hogy a szereplőket Kivanc Tatlitug felesége, a stylist Basak Dizer öltözteti, ők ketten a török sztárvilág közkedvelt szerelmespárja.


Bosszú vagy szerelem október 4-től minden hétköznap 16.50-től a TV2 műsorán.

2017. október 4. 10:27

Címkék: bosszú vagy szerelem

MŰSORÚJSÁG