április 26.
Ervin

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Ördög Nórát harmadszor is legjobbnak választották
Ördög Nóra kapta a legjobb női műsorvezető, A Nagy Duett a legjobb nagyszabású show-műsor elismerést, míg a Dalfutár a dokumentarista reality kategóriában bizonyult a legjobbnak a Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláján.

n2.jpgA zsűri immár a harmadik alkalommal ítélte oda Ördög Nórának a legjobb női műsorvezetőnek járó elismerést.

A nagyszabású show-műsorok közt A Nagy Duett nyerte az első díjat. A TV2 népszerű produkciójának ötödik évadát április 2-tól láthatják a nézők.

A héten az Artisjus-díjat Az év könnyűzenei produkciója kategóriában elnyerő Dalfutár a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján további elismerést gyűjtött be, dokumentarista reality kategóriában is a legjobbnak bizonyult. A SuperTV2-n futott sorozat a népszerű tévés műfajok elemeit ötvözve szórakoztató módon mutatta be egy-egy dal megszületésének folyamatát. A rangos elismerést a produkció ötletgazdája és műsorvezetője, Hajós András vette át.

Mindkét díjazott műsort az IKO gyártja a TV2 Csoportnak.

A Televíziós Újságírók Díja a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés, melynek célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar tévés teljesítményeket. Az idei évben második alkalommal megrendezésre került díjátadón tizenkét kategóriában értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit.


2017. március 30. 17:20

Címkék: ördög nóra   díj   dalfutár


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG