november 23.
Kelemen, Klementina

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Sikeresen debütált a Vigyázat, gyerekkel vagyok!
A TV2 legújabb szórakoztató kvíz-showja, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!első adása műsorsávjában maga mögé utasította versenytársait. A sztárszülők és gyerekeik vetélkedésére a kereskedelmileg fontos 18-59-es célcsoportban a tévénézők 16%-a (Live SHR 16,02) volt kíváncsi, de a teljes lakosság körében is a TV2 műsora nyerte az idősávot.

Ördög Nóra műsorvezetésével sikeresen debütált a Vigyázat, gyerekkel vagyok! első adása, amely mind a kereskedelmileg fontos 18-59-es célcsoportban (Live SHR 16,02%) , mind a teljes lakosság körében (Live SHR 18,55%) maga mögé utasította versenytársait műsorsávjában.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! első adása több, mint 710 ezer nézőt ültetett a képernyők elé (AMR Total: 710960 fő). A szórakoztató kvíz-show ezzel az eredménnyel közel háromszor akkora közönségarányt ért el, mint a TV2 2017 szerda esti idősávja.

fotoruff-1386.jpg

A TV2 és az IKO Műsorgyártó produkciójának második, március 8-i adásában Jakupcsek Gabriella és kislánya, Emma, Mészáros Árpád Zsolt és kisfia, Merse, valamint Torghelle Sándor és kislánya, Evelin játszanak majd.

fotoruff-1331.jpg


2017. március 2. 12:54


SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG