november 23.
Kelemen, Klementina

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Született szobalányok: országos sorozatpremier a TV2-n
Szókimondó, álmodozó, szívdöglesztő házvezetőnők, akik Beverly Hills legbefolyásosabb családjainál dolgoznak. A talpraesett üdvöskék természetesen nemcsak a házakat tartják rendben, hanem jómódú munkaadóik életébe is bepillantást engednek.

Új sorozat indul a Született feleségek alkotóitól a TV2 műsorán kedden este. A Született szobalányok 2013 és 2016 között négy évadon keresztül futott nagy sikerrel a tengerentúlon. Az Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai sikersorozatot először láthatják a magyar tévénézők.

DEVIOUSMAIDS_Y1_GAL_061.jpg

A történet egy gyilkossággal indul, akárcsak a nagysikerű vígjátékban, a Született feleségekben: valaki leszúrja a Powell család cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környéken dolgozó szobalányokat, akik mind jó barátnők. Carmen a híres énekesnél, Alejandro Rubio-nál dolgozik, mert azt szeretné, ha a férfi felfigyelne a hangjára. Zoila a Delatour családnál szolgál, és igyekszik megóvni a lányát attól a csalódástól, amit a ház asszonyának fia okozhat neki. Rosie a híres filmsztár házaspár, a Westmore-ok gyermekének dadája, miközben azon fáradozik, hogy a saját kisfiát is Amerikába hozhassa. Marisol ekkor érkezik közéjük, hogy a Stappord család házában betöltse a házvezető szerepét...

A Született szobalányok főszereplőjét a Ki ez a lány? (Ugly Betty) című sorozatból megismert Ana Ortiz alakítja, de Roselyn Sánchez neve is ismerősen csenghet a magyar közönség számára, egyik legismertebb munkája a Nyomtalanul című krimisorozat, míg Judy Reyest a Dokik című vígjátéksorozatban láthatták a tévénézők.

Szereplők: Roselyn Sanchez, Ana Ortiz, Judy Reyes, Dania Ramirez, Matt Cedeño, Rebecca Wisocky, Tom Irwin, Drew Van Acker, Susan Lucci, Grant Show, Mariana Klaveno, Brett Cullen, Brianna Brown

Született szobalányok minden kedden 21 órakor a TV2 műsorán.


2017. február 27. 15:28

Címkék: született szobalányok   TV2   sorozat


SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG