november 23.
Kelemen, Klementina

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Hétfőtől megújul a piacvezető Mokka
Február 27-től megújult műsorvezetői csapattal és vadonatúj díszletből jelentkezik az ország legnézettebb reggeli műsora, a Mokka. A hétköznap reggelente jelentkező élő adásokban Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa mellett ezentúl Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik majd a nézőket.

Vadonatúj környezetben, megújult műsorvezetői csapattal folytatódik a legnépszerűbb hétköznap reggeli műsor, a Mokka. A TV2 infotainment műsorok megújításának részeként nem csak a díszlet, de a műsorvezetői csapat is változik. Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa mellett ezentúl Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik majd a nézőket.

_BBF4962e.jpg
A beszélgetések helyszínéül szolgáló televízióstúdió is teljes átalakításon esett át. A meghitt nappalit idéző, otthonos hangulatú díszlet nem csak új bútorokkal, dekorációval, hanem egy modern konyhastúdióval is kiegészült.
A piacvezető Mokkában továbbra is minden olyan téma helyet kap, ami aktuális, ami az embereket foglalkoztatja, legyen az közéleti, kulturális, vagy éppen könnyed bulvár tartalom. A politikusok és szakértők mellett ezentúl is vendégül látják majd a legnépszerűbb műsorvezetőket, énekeseket és színészeket.
A vadonatúj díszlet műsorvezetői székében Istenes Lászlót és Demcsák Zsuzsát láthatják majd mindazok, akik a TV2-re kapcsolnak hétfő reggel.


Új Mokka – február 27-től minden hétköznap reggel a TV2-n.


2017. február 23. 11:27

Címkék: pachmann péter   demcsák zsuzsa   serfőző krisztina   szabó dóra   istenes lászló   Mokka   TV2


SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG