június 20.
Rafael

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Hello Hollywood - Návai Anikóval
A TV2 képernyőjére hozza el a legnagyobb hollywoodi sztárokat Návai Anikó. Hello Hollywood – Návai Anikóval címmel február 3-án indul új műsora, amit ezután minden héten pénteken tűz képernyőjére a csatorna.

navai_aniko_1485245865.jpgA félórás epizódokban a világsztárokkal készített exkluzív interjúk mellett a legújabb mozipremierek kulisszatitkaiba is betekintést nyerhetnek a rajongók. A filmes újságíró az egyetlen magyar tagja az 1944-ben alapított HFPA-nak (a Hollywood-ban dolgozó külföldi újságírók egyesületének), állandó vendége díjátadóknak, díszbemutatóknak és exkluzív sajtóeseményeknek.
Anikó legutóbb is részt vett a Golden Globe díjátadón, a Hello Hollywood első adásában az itt felvett anyagokat láthatják majd a TV2 nézői. Többek között az is kiderül, hogy a legismertebb színésznők mit rejtenek a retiküljükben egy-egy ilyen rangos eseményen. Az adásban Kevin Costnerrel is beszélget majd a Több, mint testőr 25 éves évfordulója kapcsán, és a Gábor Zsazsa özvegyével készült interjú, valamint egy Julianna Margulies beszélgetés is adásba kerül.

Hello Hollywood – Návai Anikóval február 3-tól péntek esténként a TV2-n

2017. február 3. 10:41

Címkék: hello hollywood   návai anikó   TV2
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG