október 20.
Vendel

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Sikerfilmek péntek esténként a TV2-n!
Akció és romantika, vígjáték és horror. Izgalmas és megható történetekkel kezdődnek a hétvégék januárban a TV2 Csoport csatornáin.

Kihagyhatatlan filmekkel kezdi a hétvégét a TV2 Csoport: január 6-tól izgalmas akciófilmeket láthatnak a nézők a TV2 műsorán péntek esténként. Ma Jason Statham főszereplésével A szállító 2-t vetíti a csatorna 21 órától, majd január 13-án Liam Neeson bújik ismét a volt CIA-ügynök bőrébe az Elrabolva 3-ban.
Január 20-án Bruce Willis kerül ismét meredek helyzetbe a Die Hard 3. – Az élet mindig drága című akciófilmben.

Természetesen a hölgyek sem maradhatnak program nélkül: ugyanebben az időben a SuperTV2 gondoskodik a romantikus péntek estékről. Ma a Derült égből Polly-val kezdődik a hétvége, amelyben Reuben (Ben Stiller), a kockázatelemző menedzser addig kiszámítható életét felforgatja Polly (Jennifer Aniston) a vonzó, spontán életművész, majd jövő pénteken a Koszorúslányok amerikai vígjáték látható a kábelcsatornán Melissa McCarthyval. Január 20-án A hírek szerelmeseiben a kezdő riporter (Michelle Pfeiffer) és a sztárkommentátor (Robert Redford) mindent elsöprő szerelmével folytatódik a péntek esti romantika, azt követően pedig Olaszország varázslatos tájain próbál új életet kezdeni a gyönyörű írónő, Frances (Diane Lane) a nagysikerű Napsütötte Toszkánában.

Akiket pedig a romantika és az akciófilm nem annyira köt le, azok figyelmébe ajánljuk a Mozi+ kínálatát: január második hetétől folytatódik a Para Péntek, méghozzá péntek 13-án a Péntek 13. című horrorral.


2017. január 6. 11:27


SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG