január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Öt Kamera Korrektúra díjat nyert a TV2 Csoport
Négy kategóriában, összesen öt díjat hozott el az idei Kamera Korrektúra díjátadón a TV2 Csoport. A Sztárban Sztár lett az év szórakoztató és zenei műsora, a portrék és dokumentumfilmek között a TV2 Magyar csapat - "még 50 perc" alkotása nyerte az első díjat, míg Till Attila Propaganda című műsora a kulturális, ismeretterjesztő, tudományos kategóriában lett első. Második lett kategóriájában a Kismenők, valamint Ligeti László Tények Extra anyaga a börtönben szülésről.

KSIMENOK1ADAS0007.jpgDecember 20-án, ötödik alkalommal adták át a Kamera Korrektúra díjakat. Az elismerés célja a televíziós műsorkészítés színvonalas fejlődésének támogatása. Idén közel száz pályázat érkezett, mintegy 22 médiumtól. Hat kategóriában lehetett nevezni, amelyből négyben díjazták a TV2 Csoport műsorait.

tilla erdely3.jpg

A szórakoztató és zenei műsorok közül a zsűri a TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó közös produkcióját, a Sztárban Sztár negyedik évadát ítélte a legjobbnak, második helyen pedig a Kismenők című gyermektehetségkutató műsor végzett. Portrék és dokumentumfilmek között a TV2 Magyar csapat - "még 50 perc" alkotása nyerte az első díjat, míg hír-hírháttér kategóriában második helyezést ért el Ligeti László Tények Extra anyaga a börtönben szülésről. Kulturális, ismeretterjesztő, tudományos műsorok kategóriában Till Attila Propaganda című műsorának Erdélyben forgatott évada első helyezést nyert.

Sztarban.jpg

MOKKÁS BESZÉLGETÉS

2016. december 21. 12:59

Címkék: till attila   propaganda   kismenők   sztárban sztár   ökrös gergely   TV2MŰSORÚJSÁG