október 20.
Vendel

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Újdonságok a sorozatrajongóknak
Országos tévépremierek a TV2 Csoportnál: január 2-tól az Ana három arca című mexikói sorozatot láthatják a nézők a TV2 műsorán, és folytatódik a Kuzey Güney - Tűz és víz második évada december 20-tól az Izaura TV-n.

Angelique Boyer és Sebastián Rulli mexikói sztárpár óriási népszerűségnek örvend a hazájukban, közös telenovellájuk, az Ana három arca végre hazánkban is látható lesz. Január 2-ától minden hétköznap 15.45-től a TV2-n követhetik figyelemmel a történetet, amely három árván maradt ikerlányról szól.

2Angelique Boyer .jpg

A sztori egy húsz évvel korábbi autóbalesettel kezdődik, amelyben az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik eszméletét veszti, a harmadik hiába ébresztgeti szüleit. A történet folytatásában a lányok felnőttként keresik a boldogságot, és ha külsőre nem is, de belsőre nagyon különböznek egymástól: az örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura nagymamájukkal él, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszi, eközben ő egy másik anya gyermekének gondolja magát.

32Ana Berta Espin_Sebastian Rulli_Angelique Boller_Leticia Perdigon.jpg

A sorozat különlegessége, hogy mind a három ikerlányt ugyanaz a színésznő alakítja, Angelique Boyer, akit a nálunk is vetített Teresa című sorozat főszerepéért számos televíziós díjjal jutalmaztak 2011-ben.
A történet világszerte nagy népszerűségnek örvend, ezért várhatóan a hazai közönség tetszését is hamar elnyeri.

Izgalmas újdonságokkal kedveskedik az Izaura TV a sorozatok szerelmeseinek. Országos premierrel érkezik a nagysikerű közönségkedvenc, a Kuzey Güney – Tűz és víz második évada. December 20-tól újabb romantikus és viharos pillanatokat élhetnek át a rajongók az ismert fivérpár Kuzey és Güney testvérharcában. Kérdés, hogy a drámai és intrikus epizódokban sikerül-e Kuzeynek leszámolni Ferhattal, és fény derül-e Burak rejtélyes balesetének hátterére. Tovább fokozza a feszültséget, hogy vajon Banu és Güney szerelme túléli-e a megpróbáltatásokat, vagy éppen Güney örökre Kuzey és Cemre beteljesülése közé állhat-e. Egy modern szerelmi történt hétköznaponként 20 órától, amelyben szerepet kap a csalódás, a remény és az önfeláldozás.

Kuzey_Guney_2.JPG


Ana három arca január 2-tól minden hétköznap 15.45-től a TV2 műsorán, valamint Kuzey Güney - Tűz és víz második évada december 20-tól hétköznaponként 20 órától az Izaura TV-n.


2016. december 19. 14:59

Címkék: TV2   sorozat


SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG