október 20.
Vendel

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Jön a Kütyü, a TV2 okosmagazinja
December 4-én Miskovits Marci vezetésével indul a TV2 legújabb tematikus műsora, a Kütyü, az okosmagazin. A vasárnap reggelenként jelentkező műsor a digitális világ érdekességeit, a hétköznapokat segítő újdonságait mutatja be.

_BBF1250k.jpgManapság mindenhol számítógépekkel találkozik az ember, a különböző programok, applikációk, eszközök a mindennapi élet részévé váltak. A TV2 legújabb tematikus műsora a digitális világ érdekességeibe ad bepillantást Miskovits Marci vezetésével.

„A Kütyü érthetően, izgalmasan mutatja be a számítógépek, a kütyük világát. Az ember sokszor bele sem gondol, hogy mennyi mindenben segítik az életünket a különböző programok, eszközök. Pörgős, informatív műsort készítünk, de nem kell megijednie senkinek, érthető, szórakoztató formában hozzuk közelebb a kütyük világát” – árulta el Miskovits Marci. – „Magam is szeretem a technikai újdonságokat, nem viszem túlzásba, de szeretem azokat az eszközöket, amik megkönnyítik az életemet, az okostelefonom pedig szinte összenőtt velem” – tette hozzá a műsorvezető.

A Kütyü, az okosmagazin első adása december 4-én, vasárnap reggel 8-kor jelentkezik a TV2-n.


2016. december 2. 10:08

Címkék: kütyü   miskovits marci


SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG