október 31.
Farkas

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Jön a döntők hétvégéje!
Két fergeteges este vár a TV2 nézőire. A Star Academy négy legjobb énekesével, és a Sztárban Sztár legnagyobb átváltozó művészeivel jön a döntők hétvégéje, amikor a döntés kizárólag a közönség kezében van.

Két és fél hónapja tizenhat tehetség költözött be az Akadémiára, hogy a külvilágtól elzárva, profi körülmények között mindent megtegyen az álmáért, és hétről-hétre lenyűgözze a közönséget. Szombaton a Star Academy döntőjében kiderül, kinek sikerült legjobban a felkészülés. Pádár Alexandra, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid és Kertész Iván sorsa a nézők kezében van, hiszen a zsűri már nem pontoz, csak véleményez. A TV2 ingyenes telefonos applikációjának segítségével a közönség dönti el, ki vigye haza a 24 millió forintos fődíjat, a lemezszerződést és kinek készülhet el a videoklipje. A négy énekes három produkcióval lép majd színpadra, de újra együtt láthatják a nézők a Star Academy TOP20 tehetségét is egy közös produkcióban.

EVA_7115.jpg

Vasárnap véget ér az ország házibulija. A mindent eldöntő adásban szólóprodukciókkal és duettekkel is készül a Sztárban Sztár négy döntőse. Veréb Tamás Keresztes Ildikóval, Kocsis Tibor Kis Grofóval lép színpadra, míg Muri Enikő Csipával és Nagy Adri pedig Betty Love-val énekel duettet. Ezen az estén ismét teljes lesz a csapat: a 12 szereplő David Guetta ft Zara Larsson: This One's for You című dalával indítja be a show-t, majd visszatérnek a kiesett énekesnők egy közös produkció erejéig - Polyák Lilla, Kozma Orsi, Radics Gigi és Király Linda - a Kelly Family megható dalát, az Angelt adják elő.

MK__5007.JPG
A döntés a nézők kezében lesz: a TV2 Live ingyenes applikáción keresztül szavazhatnak a négy döntősre.
A műsor fináléja sok izgalmat tartogat: nemcsak az derül ki, hogy ki nyeri a negyedik szériát, de a nézők azt is megtudhatják, hogy kik azok a sztárpárok, akik a SuperTV2 legújabb szuperprodukciójában a Sztárban Sztár+1 kicsiben szerepelnek november 27-től.

Star Academy szombaton 18.50-től, Sztárban Sztár vasárnap 18.50-től a TV2 műsorán.

2016. november 10. 11:21

Címkék: sztárban sztár   star academyMŰSORÚJSÁG