március 23.
Emőke

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
OlimpiÁSZ - Új életmód magazin a TV2-n
Új tematikus műsor indul a TV2-n július 3-án vasárnap délelőtt. A riói olimpia évében a tömegsport népszerűsítése és az egészséges életmód lesz a magazin központi témája, a legnagyobb példaképek adnak ötleteket mindazoknak, akik sportolnak és azoknak, akik szeretnék elkezdeni.

Az OlimpiÁSZ két műsorvezetője Kandász Andrea és Szebeni István lesznek, akik magyar olimpiai aranyérmes legendákkal idézik fel a siker felemelő pillanatait. Bepillantást nyerhetünk az aranyesélyesek riói felkészüléseibe, megmutatják, hogy milyen programokkal segíti a Magyar Olimpiai Bizottság a versenyzőket és az ifjú tehetségeket. A nézők választ kapnak arra is, hogy miért hagyta majdnem abba az úszást Kovács Ági 12 évesen, miért borotválkozik Kemény Dénes minden nagy meccs előtt és hogyan készül az olimpiai himnusz.

Kandász+Szebeni 2..JPGBorkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke beszél majd dopping-kérdésről, a riói felkészülésről, fair playről, edzőkről és arról is, mennyit ér egy aranyérem.
- Gyerekkoromtól végigkövettem az olimpiai játékokat szurkolóként, imádok sportolni és édesanyaként, nőként is mindig érdekelt a sport jótékony hatása – mondta Kandász Andrea.

A műsorban bemutatják, hogy mi a trendi viselet a versenypályákon, lehet-e sminkben olimpiát nyerni, hogyan készül a formaruha és hogyan lehet együtt élni a világ legjobbjaival? Sztárok, szakemberek, feleségek, anyukák sztoriznak minderről, miközben számos hasznos egészségügyi, életvezetési tanács hangzik el a műsorban: hogyan fogyókúráznak az olimpikonok, milyen sportágat válasszon a szülő a gyermekének, és főleg mikor, ha bajnokot szeretne nevelni belőle?
A műsor fővédnöke Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

OlimpiÁSZ - a sport mindenkié! - Július 3-tól minden vasárnap 10.05-kor a TV2 műsorán.


2016. július 1. 13:39

Címkék: kandász andrea   szebeni istván   olimpia   riói olimpia


SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG