május 27.
Hella

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS
 IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén szombat estig:

A napsütés mellett ma és holnap is gomolyfelhők képződnek, éjszakára jobbára kiderül az ég. Legfeljebb néhol fordulhat elő zápor, ma kis eséllyel a keleti határvidéken egy-egy zivatar is kialakulhat. Napközben a Dunántúlon és északkeleten erős lökések kísérhetik az északi, északkeleti szelet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között valószínű, az Északi-középhegység térségében lesz a hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22 és 26 fok között várható, a Kisalföldön lesz a legmelegebb.

Távolabbi kilátások:

Keddig derült, napos, száraz idő várható, de az időszak legvégén lehet gomolyfelhősebb az idő, és akkor az ország északi felén már zápor, zivatar is kialakulhat.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) szerdán az ország területének 20 százalékán előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a kezdeti 7, 14 fokról szerdára 12, 18 fok közé emelkedik. A legmagasabb nappali hőmérséklet eleinte még 25, majd az időszak második felében már 30 fok körül alakul.

Orvosmeteorológia

Fronthatás nem terheli szervezetünket, a magasabb légrétegekben is csak gyenge melegedés zajlik. A sok napsütés jót tesz hangulatunknak, kedélyállapotunknak. D-vitamin készletünket is feltölthetjük. Tartózkodjunk minél több időt a szabadban! A több helyütt élénk északi szél is csak kissé csökkenti hőérzetünket!

forrás: met.hu

SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG