november 13.
Szilvia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Várható időjárás az ország területén kedd estig:

Alapvetően derült, kissé fátyolfelhős időre készülhetünk. Éjszaka az ország északi felében párássá válik a levegő, és foltokban köd is képződik, amely holnap reggel, délelőtt hamar feloszlik, azonban az Alpokalja térségében, és a Kisalföld egyes részein kiterjedtebb ködtakaró is kialakulhat, amely kedden akár tartósabban megmaradhat. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő gyenge szitálás. A déli, délnyugati szelet eleinte még többfelé élénk lökések kísérik, majd estétől gyengül a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jobbára 6 és 13 fok között valószínű, de néhol ennél hidegebb is lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden az ország nagy részén 23 és 27 fok között alakul, azonban a tartósabban ködös északnyugati részeken ennél több fokkal hűvösebb is lehet.

Távolabbi kilátások szerdától szombatig:

Az éjszaka képződő ködfoltok feloszlása után túlnyomóan derült, napos idő várható, de az időszak végén helyenként tartósabban megmaradhat a köd. Csapadék nem várható, legfeljebb néhol lehet ködszitálás.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területén nem lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 21 és 27 fok között várható, de a tartósabban ködös tájakon, valamint szombaton ennél néhány fokkal hűvösebb lehet.

Orvosmeteorológia:

Nincs fronthatás. Érdemes a sokévi átlagnál mintegy 10 fokkal melegebb időt kihasználva minél többet a szabadban, a természetben tölteni. Csupán a tartósabban ködös északnyugati tájakon lehet hűvösebb, kellemetlenebb az idő.

Forrás: met.hu

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG