november 20.
Jolán

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS
 IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén hétfő estig:

Északnyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik, majd késő délutántól, estétől szakadozik, csökken a felhőzet. Kisebb eső, zápor több helyen előfordulhat; havas eső, hózápor néhol síkvidéken is lehet, de elsősorban a hegyekben valószínű. Hétfőn felhőátvonulásokra, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk, helyenként futó záporeső, hózápor kialakulhat. A nyugati, északnyugati szél az Észak-Dunántúl, a főváros és a Dél-Alföld térségében többfelé megerősödik, hétfőn helyenként viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +3 és -5 fok között alakul, a szélcsendes, derült délnyugati, illetve északkeleti tájakon lesz a leghidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 4 és 10 fok között alakul

Távolabbi kilátások

Kezdetben borult lesz az ég, eső, főként északkeleten havas eső, hó is valószínű. Az időszak nagyobb részében azonban változó felhőzet várható több-kevesebb napsütéssel, de az ország északkeleti harmadán párás, helyenként tartósan ködös időre számíthatunk.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 40 százalékán lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kezdetben 2 és 10, majd többnyire 8 és 15 fok között alakul, de északkeleten a tartósan ködös részeken hidegebb lesz.

Orvosmeterológiai tájékoztató

Eleinte még hideg fronthatás várható. Előfordulhat fejfájás, migrén, valamint szédülés is. Ingadozhat a vérnyomás. Epilepsziás, illetve asztmatikus rohamok léphetnek fel. Az allergiás betegségek, illetve tünetek halmozottabban észlelhetők. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakció idő. Napközben a hidegfront egyre messzebb kerül tőlünk, de a különösen érzékenyek szervezetére még hatással lehet.

Forrás: met.hu

SZAVAZZ!

Horváth Tamás melyik átalakulása tetszett a legjobban?

A
Bob Marley
B
Lady Gaga
C
Chester Bennington
D
Freddy Mercury
E
Poór Péter
F
Arash
G
Baby Gabi
H
Csocsesz
I
Kiki
J
Redfoo (LMFAO)
K
Alex Clare
L
Michael Jackson
M
Mercutio (Rómeó és Júlia)
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG