január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Országos előrejelzés: vasárnap estig:


Nagyrészt borult lesz az ég, inkább csak az északi határvidéken és az Alpokalján kisebb körzetekben lehetnek átmenetileg napos időszakok. Ma érdemi csapadék csak a Dunántúl nyugati felén lehet. Az Alpokalján eső, havas eső, a Rábánál és attól kissé keletebbre már inkább hó eshet. A Dunántúl keleti felén és attól keletebbre gyenge havazás, hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat továbbra is. Általában gyenge lesz a légmozgás, de a Nyugat-Dunántúlon megélénkül, olykor meg is erősödik az északi szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 0 fok körül, a nyugati határvidéken 5 fok közelében várható. Késő estére általában +1 és -4 fok közé hűl le a levegő.

Távolabbi kilátások hétfőtől csütörtökig:

Hétfőn az összefüggő zárt felhőzet egyre több helyen felszakadhat, és a következő napokban már több napsütés várható, de egyes tájakon továbbra is lesznek erősen felhős időszakok. Kedden átmenetileg köd és rétegfelhőzet is nagyobb területen alakulhat ki. Hétfőn és szerdán néhol hózápor előfordulhat.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területén nem várható.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -1 és +6 fok között várható.

A hőmérséklet napi középértéke és eltérése a sokévi átlagtól:

Orvosmeteorológia:

Hideg fronthatás várható. Előfordulhat fejfájás, migrén, szédülés. Ingadozhat a vérnyomás. Epilepsziás és asztmatikus rohamok léphetnek fel. Az allergiás betegségek, illetve tünetek halmozottabban észlelhetők. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakció idő.

Forrás: met.hu

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG