szeptember 21.
Máté, Mirella

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS
 IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén csütörtök estig:

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, ma helyenként keleten szakadozhat fel rövid időszakokra a felhőzet, holnap pedig a Nyugat-Dunántúlon. Kezdetben főként az ország nyugati felén valószínű többnyire kisebb eső, zápor, késő délutántól kelet felől számíthatunk egyre többfelé csapadékra, és holnap főként a Balatontól keletre eső területeken lesz sokfelé eső, zápor, keleten, északkeleten jelentős mennyiség hullhat. Az északi, északnyugati szél eleinte nyugaton, holnap a Dunántúlon és északkeleten gyakran megerősödik, helyenként viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 12 és 17 fok között valószínű.

Távolabbi kilátások

Többnyire erősen felhős lesz az ég, eleinte főként a Dunántúlon még hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Az időszak elején és végén többfelé, közte főként északon és keleten várható eső, záporeső.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 40 százalékán valószínű.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 6 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kezdetben 13 és 18, majd 15 és 21 fok között várható.

Orvosmeterológiai tájékoztató

Térségünk fölött található hullámzó frontálzóna miatt mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához.

Forrás: met.hu

SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG