szeptember 23.
Tekla, Líviusz

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS
 IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén szombat estig:

Ma szakadozott lesz a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, és helyenként záporeső is kialakul. Késő délutántól csökken a felhőzet, de a Dunántúlon késő estig még lehetnek erősen felhős körzetek. Emellett az éjszaka második felében északkelet felől beborul az ég, és egyre többfelé várható eső, zápor, majd szombat napközben tovább terjed nyugat, délnyugat felé a felhőzet és a csapadék. Legnagyobb eséllyel az Észak-Alföldön, legkisebb valószínűséggel a Dél-Dunántúlon eshet az eső. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 12 és 17 fok között valószínű.

Távolabbi kilátások

Az időszak első felében többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak keleten lehet némi napsütés. Több alkalommal és összességében többfelé várható eső, zápor. Keddtől kezdve a csapadék egyre inkább a Dunántúlra húzódik vissza, ezzel együtt keleten hosszabb időre is kisüthet a nap.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 80 százalékán lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a kezdeti 13, 19 fokról a hét közepére 18, 23 fok közé emelkedik.

Orvosmeterológiai tájékoztató

Frontátvonulás nem nehezíti a mindennapjainkat, de a magasban továbbra is hideg levegő áramlik a Kárpát-medence fölé, ezért azoknál, akiknek a neuro-hormonális rendszere nem működik "olajozottan", azok hidegfront jellegű változásokat tapasztalhatnak. Ilyen változás lehet a fejfájás, migrén, nehézkes gondolkodás, vérnyomás csökkenése. A közlekedésben résztvevők is fokozottabban figyeljenek!

Forrás: met.hu

SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG