április 24.
György

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Előrejelzés az ország területére hétfő estig:

Reggelig a Dunántúlon nagyrészt derült lesz az ég, keletebbre több-kevesebb gomolyfelhő képződhet, és arrafelé éjszakára is maradhatnak felhősebb körzetek. Északkeleten, keleten néhol zápor is előfordulhat. Holnap a Dunántúl déli, délnyugati részén kevés felhő, napos idő várható, csapadék csak kis eséllyel alakulhat ki, másutt ugyanakkor erősödő gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, egyre kevesebb lesz a napsütés, és északkelet felé haladva növekszik a záporeső valószínűsége. Főként északkeleten, északon elszórtan zivatar is kialakulhat. Ma napközben az északnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül. Holnap hajnaltól északkelet felől egyre nagyobb területen keletire fordul, és megerősödik a szél, záporok, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 8 fok között alakul, egy-egy fagyzugban esetleg gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 17 és 23 fok között várható, de a déli óráktól északkelet felől lassan csökkenni kezd a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások keddtől péntekig:

Kedden átmeneti felszakadozás, csökkenés után megnövekszik a felhőzet, és szinte országszerte várható legalább néhány milliméter csapadék. Szerdán már ismét kisüt a nap, és péntek délutánig alapvetően csapadékmentes időre számíthatunk.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 50 százalékán fordulhat elő.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a kezdeti 4, 10 fokról 8, 14 fok közé emelkedik. A legmagasabb nappali hőmérséklet az időszak elején 13, 22, majd 23, 28 fok között alakul.

Orvosmeteorológia:

Front nem terheli szervezetünket, egészségügyi panaszainkkal forduljunk orvoshoz.

Forrás: met.hu

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG