augusztus 24.
Bertalan

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Várható időjárás az ország területére szerda estig:

Ma napos idő várható, csupán az északi, északnyugati tájak felett lehet kevés fátyol- és gomolyfelhő, csapadék nem valószínű. Éjszaka túlnyomóan derült lesz az ég, csak északnyugaton lehet kissé több a felhő, a Kisalföldön egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. Holnap az ország északnyugati felén a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők lesznek, másutt többnyire derült, napos időre számíthatunk. Főként északon, északnyugaton alakulhat ki néhol zápor, zivatar. (Napközben az Északi-középhegység térségében, estétől északon lehet zivatar.) Ma helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. Éjszaka a Dunántúlon, holnap másutt is az északnyugatira, északira forduló szél megerősödik, a Kisalföldön viharos széllökések is lehetnek.

Távolabbi kilátások csütörtöktől vasárnapig:

Nagyrészt napos időre számíthatunk többnyire kevés, nyugaton időnként több fátyol- és gomolyfelhővel. Helyenként fordulhat elő zápor, zivatar.

Orvosmeteorológia:


A magasban fölénk érkező melegebb levegő miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyeknél melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, migrén, teljesítőképesség-csökkenés jelentkezhet, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak.

Forrás: met.hu

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG