szeptember 30.
Jeromos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA


Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Országos előrejelzés kedd estig:

Egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet, főként az északkeleti országrészben maradhat erősen felhős vagy borult az ég. Helyenként alakul ki eső, zápor, északkeleten egy-egy zivatar sem kizárt. Az északnyugati, nyugati szél helyenként megerősödik. Késő estére jobbára 9 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Várható időjárás az ország területén szerda estig:

Ma és éjszaka északkeleten általában erősen felhős vagy borult marad az ég, másutt egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet. Eső, zápor hajnalig már csak helyenként fordulhat elő. Hajnaltól, reggeltől aztán északkelet felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, a keleti országrészben egész nap erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Az északkeleti megyékben gyűlhet össze a legnagyobb mennyiség. A Dunántúlon azonban a változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, számottevő csapadékra kicsi az esély. Az északnyugati, nyugati szél ma helyenként, holnap napközben több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 16 és 21 fok között valószínű, de az északkeleti országrészben nagyobb területen 13, 15 fok is várható.

Orvosmeteorológia:

Térségünk fölött örvénylő ciklon miatt mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához.

Forrás: met.hu


KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG