május 22.
Júlia, Rita

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS
 IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén hétfő estig:

Ma és holnap is a középső és északkeleti országrészben lesz erőteljesebb a felhőképződés, itt várható a kevesebb napsütés, és nagyobb eséllyel ezen a területen alakulnak ki a délutáni órákban záporok, zivatarok. Ma elszórtan, hétfőn már csak helyenként lehet csapadékra számítani. Éjszakára a legtöbb helyen kiderül az ég, de a Tiszántúlon maradhatnak felhősebb helyek, és ott egy-egy zápor sem kizárt. Az északi szél főleg a Dunántúlon és az Észak-Alföldön időnként megerősödik, vasárnap kora délután viharossá fokozódik. Ezen kívül zivatarok környezetében lehetnek még erős vagy viharos lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 21 és 26 fok között valószínű.

Távolabbi kilátások hétfőtől csütörtökig:

A több-kevesebb napsütés mellett többször lesz erősen felhős az ég, kezdetben többfelé, majd szórványosan várható, zápor, az időszak első felében zivatar is kialakulhat. Az időszak végén nagy területen viharossá fokozódik az északnyugati szél.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 30 százalékán lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 16, pénteken 8 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet eleinte 21 és 26, majd 17 és 22 fok között valószínű.

Orvosmeteorológia

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. A tőlünk keletre található magassági hideg légörvény is távolodik. A déli órákban a napos területeken erős lesz az ultraibolya sugárzás, gondoskodjunk bőrünk védelméről!

forrás: met.hu

SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG