január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA

Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS

Várható időjárás az ország területén hétfő estig:

Ma a felhőátvonulások mellett többórás napsütésre számíthatunk, elsősorban a keleti vidékeken alakulhat ki egy-egy hózápor. Éjszaka túlnyomóan derült időre van kilátás, csak elvétve lehetnek felhősebb körzetek. Hétfőn alapvetően gyengén felhős, napos idő lesz, átmeneti felhősödés főként az északi, északkeleti megyékben lehet, azonban csapadékra nem kell készülnünk. Ma nagy területen lesz erős az északnyugati szél, a Dunántúlon, a Nyírségben viharos széllökések is előfordulhatnak. A légmozgás a késő délutáni óráktól fokozatosan mérséklődik, hajnaltól már csak a Tiszántúlon lehet élénk a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -10 fok között várható. A hidegebb az északi völgyekben, a derült, szélcsendes területeken lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0, +4 fok között alakul.

Távolabbi kilátások keddtől péntekig:

Napos, illetve erősebben felhős időszakok egyaránt lehetnek, kedd és péntek hajnalban pára-, ködfoltok is képződhetnek. Vegyes halmazállapotú csapadék (gyenge havazás, ónos eső) szerdáról csütörtökre virradóan fordulhat elő. A légmozgás mérsékelt marad.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területén nem várható.

Orvosmeteorológia:

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket.

Forrás: met.hu

KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG