március 22.
Beáta, Izolda, Lea

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS
 IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén csütörtök estig:

Ma az ország déli felén lesz vastagabb a felhőzet, napközben ott várható hószállingózás, kisebb havazás. Késő délutántól a legtöbb helyen egyre kevesebb lesz a felhő, de a Balaton és a Tisza közötti sávban felhős maradhat az ég, és ott az éjszaka első felében még havazhat, többnyire gyengén. Hajnalra az ország nagy részén kiderül, és csütörtökön napközben is napos, gyengén felhős időre számíthatunk, késő délután délkeleten növekszik meg a fátyolfelhőzet. Holnap csapadék már nem várható. Az északi szél ma a Dunántúlon és a Tiszántúlon kezdetben még megerősödik, majd mérséklődik a légmozgás. Csütörtökön csak helyenként élénkül meg az északkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -8 fok között alakul, de a vastagabb hóval borított, derült északkeleti országrészben -10 fok alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 4 fok körül, 1 és 6 fok között valószínű.

Távolabbi kilátások:

Általában változóan felhős időre, több-kevesebb napsütésre és csapadékmentes időre számíthatunk. Mindössze pénteken lehet átmenetileg több a felhő, és délkeleten néhol hószállingózás, havas eső, illetve hétfőn lehet elszórtan eső.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területén nem valószínű.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a kezdeti -10, -2 fokról hétfőre -3, +2 fokra emelkedik. A legmagasabb nappali hőmérséklet eleinte 3, 8, az időszak végén 6, 12 fok között alakul.

Orvosmeterológiai tájékoztató

Fronthatás nem veszi igénybe szervezetünket. A csípős éjszakát az ilyenkor szokásosnál több fokkal hidegebb nappal követi. Öltözzünk fel jól, rétegesen! Fogyasszunk sok vitamint!

Forrás: met.hu

SZAVAZZ!

A szerencsén kívül min múlhat A Piramisban a játékospár sikere?

A
A tárgyi tudáson
B
A bátor döntésen
C
A kapcsolaton a játékostárssal
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG