november 18.
Jenő

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Infópult / IDŐJÁRÁS

IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Várható időjárás az ország területén vasárnap estig:

Ma alapvetően sok napsütésre számíthatunk, de elsősorban a déli országrészben időnként több lehet a felhő. Vasárnap a déli órákig még jobbára derült vagy gyengén felhős idő valószínű, majd fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Holnap estig csapadék nem várható, de késő estétől néhol az északi hegyekben havazhat, a délnyugati tájakon pedig eső, a magasabban fekvő helyeken havas eső is lehet. Az északkeleti szél ma nagyobb területen megélénkül, majd estétől többnyire mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 4 és 8 fok között várható.

Távolabbi kilátások hétfőtől csütörtökig:

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé valószínű eső, hétfőn akár nagyobb területen, majd főként az Alpokalján és a hegyekben havas eső, havazás.

Jelentős mennyiségű csapadék (legalább napi 5 mm) az ország területének 40 százalékán lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 8 fok között valószínű.

Orvosmeteorológia:

Gyenge hideg fronthatás terheli szervezetünket. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. A szervezet görcskészsége hidegfront érkezésekor erősödik, emiatt az epe-, vese-, gyomor- és bélgörcsök száma a frontbetegeknél emelkedhet. Ugyancsak a görcskészséggel függ össze, hogy egyes esetekben a szülések korábban indulnak meg. A fokozottabb véralvadási hajlam miatt nagyobb az esélye trombózisnak. A vércukorszint alacsonyabbá válhat.

forrás: met.hu

SZAVAZZ!

A legbátrabb páros feladatai közül melyiket NEM vállalnád be?

A
Merülő ketrec
B
Futótűz
C
Egyiket sem
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG