2017. május 30. kedd
Janka, Zsanett

Belépés


TV2 GASZTRO
Szecsuáni bang-bang csirke

Próbálja ki Ön is Stahl Judit receptjét, ne szalassza el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudománya!

Korhatár: 12 év

2010. szeptember 27. 12:12

Címkék: Stahl konyhája   gasztro_könnyű   gasztro_húsétel   gasztro_saláta   gasztro_sütés   gasztro_előétel



Kapcsolódó anyagok

A kicsit fanyar rebarbara nagyon jó kiegészítője lehet különféle húsoknak, a quinoa pedig mint a ˝gabonák anyja˝ csodás alapot ad a főételnek.... tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó