2017. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende

Belépés


TV2 GASZTRO
Update konyha: Roston sült padlizsánba tekert, bazsalikomos sajtsaláta

Hozzávalók 1 főre 15 dkg padlizsán 8 dkg sajt 6 dkg kaliforniai paprika bazsalikom 20 ml olívaolaj só bors 8 dkg paradicsom friss saláták vegyesen ecet-olaj dresszing (olívaolaj, balzsamecet) A padlizsánt meghámozzuk, szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, forró serpenyőben szárazon pirosra sütjük. A paprikát és a sajtot csíkokra vágjuk, összekeverjük a bazsalikommal, olívaolajjal, sóval, borssal. Ezt a salátát tekerjük bele a padlizsán szeletekbe. Saláta leveleken és karikára vágott paradicsomon tálaljuk. Meglocsoljuk ecet-olaj dresszinggel. 1 adagban Energia:410 kcal Szénhidrát:13 g Fehérje:16 g Zsír:26 g GI:15

Korhatár: 12 év

2011. december 16. 15:15

Címkék: schobert norbert   recept   főzés   update konyha   gasztro_könnyű   gasztro_zöldségétel   gasztro_saláta   gasztro_diétás ételek   gasztro_vegetáriánus



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó