2020. február 24. hétfő
Mátyás

TV2 GASZTRO
Lipcsei Betta receptje: Morzsában sült csípős csirkeszárnyak

Hozzávalók 4 fő: 80 dkg csirkeszárny 20 dkg liszt 20 dkg morzsa 2 tojás só Olaj a sütéshez kb 0,8 dl-t vesz fel a hús összesen 20 dkg majonéz 20 dkg csemege uborka chili bors fokhagyma A csirkeszárnyakat bepácoljuk, borssal chilivel fokhagymával. Bepanírozzuk, olajban megsütjük. Majonézzel, csemegeuborkával tálaljuk. CH: 11 g GI 5

Korhatár: 12 év

2012. március 1. 16:16

Címkék: recept   főzés   rubint réka   lipcsei betta   update konyha   gasztro_sztár   gasztro_főétel   gasztro_húsétel   gasztro_szárnyas   gasztro_sütés   gasztro_közepes



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS