2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Rakott harcsa zöldségekkel, sajttal besütve

Hozzávalók: 4 főre 70 dkg harcsa 10 dkg sárgarépa 10 dkg zeller 10 dkg cukkini 10 dkg póréhagyma 10 dkg kaliforniai paprika 10 dkg paradicsom 20 dkg sajt só bors kapor 50 ml olívaolaj 50 g vaj A harcsát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal. Ráfektetjük a harcsa szeleteket. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük kaporral. Borsozzuk picit. Forró sütőben sütjük kb 180 fokon, amikor majdnem kész a tetejét megszórjuk a vékony csíkokra vágott sajttal, és készre sütjük. CH: 9 gramm GI 15

Korhatár: 12 év

2012. március 7. 14:14

Címkék: schobert norbert   recept   főzés   rubint réka   mozgás   update konyha   gasztro_sütés   gasztro_főétel   gasztro_nehéz   gasztro_halétel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS