2019. június 19. szerda
Gyárfás

TV2 GASZTRO
Céklás csicsóka saláta

Hozzávalók: (1 főre) 10 dkg Csicsóka 10 dkg céklasaláta 8 dkg majonéz só, bors, zéró cukor A megfőzött, megtisztított csicsókát apró kockákra vágjuk, összekeverjük a szintén apró kockára vágott céklával, és a majonézzel, miután ízesítettük. Ha előző nap elkészítjük, mire tálaljuk jól összeérnek az ízek. CH: 18 g CH GI 30

Korhatár: 12 év

2012. március 28. 17:17

Címkék: schobert norbert   recept   főzés   rubint réka   mozgás   update konyha   gasztro_saláta   gasztro_vegetáriánus   gasztro_könnyű   gasztro_zöldségétel



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó