2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Papírhüvelyben sült zöldséges harcsa

Hozzávalók 4 főre 60 dkg harcsafilé 4 egyforma darabra vágva 2 ek olívaolaj só bors 15 dkg zsenge répa 15 dkg fehérrépa 10 dkg póréhagyma 15 dkg cukkini 4 ág kakukkfű, apróra vágott petrezselyem olvasztott vaj 1 db Rips Sütőpapírból szív alakú formát vágunk ki. Egyik felének a közepét megkenjük olvasztott vajjal. Erre készítjük össze a zöldségágyat arányosan felhasználva a rendelkezésre álló zöldségeket, amiket előfőztünk. Meghintjük petrezselyemmel. Ez után az előkészített zöldségágyra fektetjük a sózott, borsozott halat és egy kakukkfű ágat helyezünk rá. A papírszív másik felét ráhajtjuk, a nyitott széleit behajtogatjuk, hogy lezárjuk, mint egy borítékot. 220 fokra előmelegített sütőben 6 percig sütjük. A papírhüvely csomagot a sütőből kivéve az ívelt részénél megbontjuk (óvatosan, mert forró a kiáramló hő) felhajtjuk, és az ételt a papírban tálaljuk. CH: 13 g GI 15

Korhatár: 12 év

2012. március 29. 17:17

Címkék: főzés   rubint réka   mozgás   update konyha   gasztro_halétel   gasztro_főétel   gasztro_nehéz   gasztro_sütés



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS