2019. szeptember 16. hétfő
Edit

TV2 GASZTRO
Endívián sült savósajt

Hozzávalók 1 főre endívia 10 dkg savósajt 12 dkg jégsaláta 10 dkg lolo rosso 5 dkg koktélparadicsom 5 dkg 1 citrom leve olívaolaj 1 dl só bors Az endíviát félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olívaolajon elősütjük. Rárakjuk a sajtot, sütőben rásütjük 180 fokon 5 percig. A salátákat apróra csipkedjük a koktél paradicsomot felvágjuk, összekeverjük a citromlével, olívaolajjal, sóval, borssal. Tálalásnál a tányérra tesszük a salátát és ráültetjük a sült endíviát. CH: 12 g GI: 5

Korhatár: 12 év

2012. április 5. 17:17

Címkék: schobert norbert   recept   főzés   rubint réka   update konyha   gasztro_könnyű   gasztro_vegetáriánus   gasztro_zöldségétel   gasztro_főétel   gasztro_sütés



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó