2019. október 23. szerda
Gyöngyi

TV2 GASZTRO
Vegán spárgás galette

Sütő Iza gasztroblogger zöld spárga és párolt brokkoli felhasználásával készített francia vegán sós pitét, amiben a sajtot kesudióval és kölessel helyettesítette. Próbáld ki Te!

HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ:
125 g teljes kiörlésű tönköly liszt
190 g sima tönköly liszt
1/3 tk tiszta só
210 g növényi vaj
6 ek jeges víz
spárga, brokkoli, gomba

HOZZÁVALÓK A FELTÉTHEZ:
175 g kesudió
30 g köles
150 ml víz, 3/4 tk só
1 ek inaktív sörélesztőpehely
1/4 tk fokhagymapor
1/4 tk hagymapor
1 tk almaecet, 1/2 tk citromlé

2018. április 24. 14:54

Címkék: fem3café_recept   recept   gasztro_vegán   gasztro_vegetáriánus   gasztro_sütés





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó