2019. október 21. hétfő
Orsolya

TV2 GASZTRO
Sóska krémleves kenyérchips-szel

Hozzávalók 4 főre 60 dkg sóska, 3 dkg szénhidrátcsökkentett liszt, 5 dkg vaj, 2 dl tejföl 1 kis fej vöröshagyma, só, zero cukor 0.5 db szénhidrátcsökkentett medvehagymás cipó A sóskát megmossuk, megszárítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és a vajon megpirítjuk. Kevés víz hozzáadásával, összeturmixoljuk, és felforraljuk. Ízesítjük sóval, zero cukorral. A liszttel és a tejföllel habarást készítünk, amit hozzáadunk a leveshez, és felforraljuk. készre főzzük a kenyérből vékony szeleteket vágunk, megpirítjuk, a leves mellé adjuk. CH: 14,5 g GI: 15

Korhatár: 12 év

2012. április 18. 17:17

Címkék: schobert norbert   recept   étel   update konyha   gasztro_leves   gasztro_közepes   gasztro_főzés   gasztro_zöldségétel



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó