2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Zöldfűszeres csirkerolád szalmazöldséges palacsintával

Hozzávalók 4 főre: 4 db csirkemell (egyenként kb. 180 g-os) só, bors petrezselyem kakukkfű bazsalikom 20 dkg bacon 1 ek olívaolaj 15 dkg sárgarépa 15 dkg póréhagyma 15 dkg zeller 15 dkg cukkini 2 cs. petrezselyem A palacsintához: kb. 4 db 1 tojás 1 dl tej 1 dl víz 1 g só 10 dkg szénhidrátcsökkentett liszt A megtisztított csirkemelleket fólia közé téve óvatosan kb. 3 mm vékonyra klopfoljuk és besózzuk mindkét oldalukat. Meghintjük az összevágott zöldfűszerekkel és felgöngyölítjük. Minden csirkerolád köré tekerünk a szeletelt baconből. A tekercseket tepsire helyezzük, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és 200 fokos sütőben kb. 20 perc alatt pirosra sütjük. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük petrezselyemmel. A palacsintákat kisütjük, és ezekbe töltjük a zöldségeket, majd két végét behajtva feltekerjük őket. CH: 20 g GI: 20

Korhatár: 12 év

2012. április 20. 13:13

Címkék: rubint réka   update konyha   gasztro_nehéz   gasztro_főétel   gasztro_szárnyas   gasztro_palacsinta   gasztro_sütés



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS