2019. szeptember 21. szombat
Máté, Mirella

TV2 GASZTRO
Padlizsán fasírt ricotta salátával

Hozzávalók 4 főre: • 40 dkg padlizsán • 2 tojásfehérje • 5 dkg parmezán reszelve • só • bors • rozmaring • 15 dkg morzsa • 25 dkg ricotta • 3 dkg rukkola • 2 mk oregánó A padlizsánt megmossuk, szárát levágjuk, sütőben puhára sütjük. Kikaparjuk a héjából, villával pépesítjük. Hozzákeverjük a fűszereket, a tojásfehérjét, és a parmezánt, valamint annyi morzsát, hogy formázható masszát kapjunk. Maradék morzsába forgatjuk, olívaolajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük, és addig sütjük, amíg szép színt nem kap. A salátához apróra vágjuk a rukkolát, és az oreganó társaságában belekeverjük a ricottába. CH: 22 g GI: 15

Korhatár: 12 év

2012. május 16. 18:18

Címkék: schobert norbert   recept   főzés   rubint réka   update konyha   gasztro_közepes   gasztro_zöldségétel   gasztro_főétel   gasztro_vegetáriánus



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó