2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Pásztortarhonya gazdagon

Hozzávalók 4 főre • 15 dkg hagyma finomra vágva • 2 g pirospaprika • 5 dkg fokhagyma összezúzva • 10 dkg bacon csíkokra vágva • 5 dkg paradicsom hámozva, kockára vágva • 10 dkg paprika kockára vágva • 20 dkg csicsóka hámozva, kockázva • 5 dkg zöldpaprika • 5 g petrezselyemlevél • só • 5 dkg virsli • 20 dkg szénhidrátcsökkentett házi tarhonya • 50 ml olivaolaj A bacont kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, lepirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot. Közben megpirítjuk a tarhonyát az olajon aranybarnára. Hozzáadjuk a lecsós alaphoz, felengedjük forró vízzel, ízesítjük sóval. Ha a tarhonya félig megfőtt, hozzáadjuk a csicsókát. Ha majdnem megfőtt az egész, belekeverjük a karikára vágott virslit, és az egészet készre pároljuk. Tálaláskor a tetejét karikára vágott erőspaprikával, petrezselyemlevelekkel díszítjük. CH: 32 g GI: 25

Korhatár: 12 év

2012. május 23. 18:18

Címkék: schobert norbert   recept   főzés   update konyha   gasztro_egytálétel   gasztro_nehéz   gasztro_főétel   gasztro_főzés



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS