2017. november 19. vasárnap
Erzsébet

Belépés


TV2 GASZTRO
Isteni humusztál csicseriborsóból és karfiolból

Sütő Iza gasztroblogger humusztálat készített karfiolból és csicseriborsóból, amit pitával talált. A videóból az is kiderül, hogy miért érdemes karfiolt enni, és hogy hogyan lehet pontosan elkészíteni a humuszt és a pitát, az utóbbit speciális tönkölylisztből.

HOZZÁVALÓK:
540 g sült karfiol / csicseriborsó
2-3 ek tahini
1-2 gerezd fokhagyma
3-4 ek extra szűz olívaolaj
tiszta só, római kömény
1-1,5 citrom leve

2017. május 19. 13:04






© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó