2019. november 12. kedd
Jónás, Renátó

TV2 GASZTRO
Ázsiai módra készült kelkáposzta leves

Egy különleges kelkáposztás levest készített Stahl Judit. Először a gombát és a hagymát összefőzte, majd a káposztát külön megpirította, ezzel egy igazi pikáns ízvilágot kölcsönzött az ételnek. Mindehhez hozzáadta a párolt gyömbért, a kukoricát és a chilit, végül pedig kókusztejjel felöntötte az egészet. Próbáld ki Te is!

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjeit, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2017. január 31. 8:15

Címkék: Stahl konyhája   stahl judit   gasztronómia   gasztro_leves   gasztro_könnyű   gasztro_zöldségétel



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó