2019. november 17. vasárnap
Hortenzia, Gergő

TV2 GASZTRO
Kemencés töltött burgonya

Kovács Zoltán vegán séf egy ízletes burgonyás fogást készített a FEM3 Café konyhájában. 

Hozzávalók:Mokka_161205_CLN_fem3_01_frame_178216.jpg

2 db tofu
400 ml szójajoghurt
200 g hámozott mandula
100 g növényi sajt
15 db burgonya
4 gerezd fokhagyma
zöld fűszerek 
olívaolaj
lila káposzta
kínai kel
sárgarépa
citromlé
szójaszósz
agavészirup
szezámmag

2016. december 5. 16:36

Címkék: fem3café_recept   gasztro_vegán   gasztro_zöldségétel   gasztro_közepes   gasztro_főétel





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó