A FEM3 Café konyhájában Bezselics Ildikó gasztronómiai szakíró fehércsokoládés - felfújtat készített fehér babbal, emellett pedig összerakott egy quinoa salátát lencsével.
Fehércsokoládés-felfújt fehér babbal
Hozzávalók:
300 g főtt fehér bab
200 g mandula
2 ek mandulaliszt
2 dl tej, 50 g vaj
200 g diabetikus fehér csokoládé
4 db tojás
50 g stevia
Quinoa saláta
Hozzávalók:
200 g quinoa
2 csésze csirkealaplé
1/2 tk só
1 db citrom
2016. november 23. 15:23
Címkék: fem3café_recept gasztro gasztro_közepes gasztro_édesség gasztro_nasi gasztro_húsmentes gasztro_saláta
© TV2 Zrt. |
Impresszum |
Adatkezelési szabályzat |
Felhasználói szabályzat |
Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS