2017. szeptember 23. szombat
Tekla, Líviusz

Belépés


TV2 GASZTRO
Brokkolis, kolbászos fodrosmetélt

Stahl Judit egy brokkolis tésztát készített, amit kolbásszal dobott fel. A szakács elárulta, a brokkolit az érzékeny gyomrúak is bátran fogyaszthatják, azonban figyelni kell, hogy alacsony zsírtartalmú kolbászt válasszunk mellé.

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjeit, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2016. október 12. 11:44

Címkék: stahl judit   Stahl konyhája   gasztro   gasztronómia   gasztro_egytálétel   gasztro_húsétel   gasztro_tészta



Kapcsolódó anyagok

A FEM3 Café konyhájában Szatmári Feri gasztroblogger készített kukoricapehelyben forgatott csirkemellet, és párolt spárga salátát. A tálalt étel... tovább
Marton Adrienn egy mexikói ihletésű ételt, chili con carnét készített, amelyet mexikói muffinokban tálalt. Próbáld ki Te is ezt a finomságot! tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó