2017. július 27. csütörtök
Olga, Liliána

Belépés


TV2 GASZTRO
Brokkolis, kolbászos fodrosmetélt

Stahl Judit egy brokkolis tésztát készített, amit kolbásszal dobott fel. A szakács elárulta, a brokkolit az érzékeny gyomrúak is bátran fogyaszthatják, azonban figyelni kell, hogy alacsony zsírtartalmú kolbászt válasszunk mellé.

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjeit, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2016. október 12. 11:44

Címkék: stahl judit   Stahl konyhája   gasztro   gasztronómia   gasztro_egytálétel   gasztro_húsétel   gasztro_tészta



Kapcsolódó anyagok

Halász Éva gasztroblogger készített erdei gyümölcsös túrótortát a FEM3 Café konyhájában. tovább
Pataky Péter egészben sült pisztrángot készített parmezános nudlival. És ha már nudli: egy adag mákos-meggyes finomságot is bemutatott. Próbáld ki Te is! tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó