2017. május 26. péntek
Fülöp, Evelin

Belépés


TV2 GASZTRO
Brokkolis, kolbászos fodrosmetélt

Stahl Judit egy brokkolis tésztát készített, amit kolbásszal dobott fel. A szakács elárulta, a brokkolit az érzékeny gyomrúak is bátran fogyaszthatják, azonban figyelni kell, hogy alacsony zsírtartalmú kolbászt válasszunk mellé.

Próbáld ki te is Stahl Judit receptjeit, ne szalaszd el a következő adást sem, hogy minél több praktikával bővüljön főzőtudományod!

Korhatár: 12 év

2016. október 12. 11:44

Címkék: stahl judit   Stahl konyhája   gasztro   gasztronómia   gasztro_egytálétel   gasztro_húsétel   gasztro_tészta



Kapcsolódó anyagok

Stahl Judit egy eszméletlen finom pitét készített. Próbáld ki Te is az ínycsiklandozó süteményt! tovább
Az olasz konyha régiónként igazán eltérő. Az északi tartományokban például nagy hagyománya van annak, hogy hüvelyes zöldségekkel párosítják a... tovább
Sági Szilárd többféle fácán fogást készített a FEM3 Caféban. Készítsd el Te is az isteni főztjét! tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó