2020. december 2. szerda
Melinda, Vivien

TV2 GASZTRO
Sütőben sült céklás rizottó kecskesajttal

Marton Adrienn különleges és ízletes ebédet készített a FEM3 Café konyhájában. Próbáld ki Te is a receptet!

Hozzávalók: Mokka_160907_CLN_fem3_01_frame_145479.jpg

500 g friss cékla
2 ek. olíva olaj
1 gerezd fokhagyma
250 g rizottó rizs
1,5 dl fehérbor
700 ml zöldségleves alaplé
reszelt parmezán
2 ek. vaj
100 g kecskesajt
kapor a díszítéshez

2016. szeptember 7. 11:26

Címkék: fem3café_recept   marton adrienn   gasztronómia   gasztro   gasztro_könnyű   gasztro_egytálétel





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS