2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Cserépedényben sült sörös csülök

Hozzávalók 4 főre: 1db hátsó csülök 2 üveg sör 2 db fokhagyma 2 rozmaring ág só Bors szénhidrácsökkentett kenyér 24 dkg cukormentes savanyúság vegyesen 60 dkg cukormentes torma A csülköt bedörzsöljük sóval, borssal majd mellé tesszük a fokhagymát csak félbevágva, mellé öntünk egy üveg sört, 24 óráig pácoljuk. Másnap a csülköt és a fokhagymákat beletesszük a cserépedénybe mellétesszük a rozmaringot és a páclé felét ráöntjük. 220 fokos sütőben fél órát sütjük, majd levesszük a sütőt 150 fokra és 3 órán át sütjük, majd levesszük a fedelét és még kb 40 percig sütjük a sörrel folyamatosan locsolgatva, hogy szép pirosra süljön. Akár melegen, de hidegen is fogyasztható kenyérrel savanyúsággal, tormával.

Korhatár: 12 év

2012. június 28. 17:17

Címkék: schobert norbert   főzés   rubint réka   update konyha   gasztro_nehéz   gasztro_sütés   gasztro_húsétel   gasztro_főétel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS