2018. november 17. szombat
Hortenzia, Gergő

TV2 GASZTRO
Cukormentes epres-magvas cupcake

Készítsd el Te is ezt az egészséges sütit, Bárányos Réka nyers desszert designer receptje alapján!

Alap:
2/3 bögre kesudió
1/2 bögre szárított hajdinacsíra
2/3 bögre datolyafem3_cafe-menuvissza_frame_375.jpg

Eperkrém:
3/4 bögre kesudió
1/4 citrom leve
1-2 ek méz
bourbon vanília őrlemény
100ml víz
250g eper / más szezonális bogyós gyümölcs
utifűmaghéj

Elkészítés:
Az alap hozzávalóit turmixold össze, majd a kapott masszát oszd 10 egyforma részre.
Készíts kosárkákat muffinformák segítségével.
Az eperkrém hozzávalóit turmixold simára. Ha édesebb szájú vagy, nyugodtan tehetsz bele több mézet. Az elkészült krémet kanalazd bele a már korábban elkészült kosárkákba.
Díszítsd ízlésed szerint kesudió törettel, friss eperrel, mentával stb.

Nézd meg a FEM3 Café videójából, hogyan is kell elkészíteni!

2016. április 20. 14:09

Címkék: diéta   egészség   eper   gasztro_aprósütemény   gasztro_diétás ételek   gasztro_édes süti   gasztro_sütés   gasztro_desszert





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó